Όπρα Γουίνφρεϊ: Ήμουν έξω από τα νερά μου

Όπρα Γουίνφρεϊ: Ήμουν έξω από τα νερά μου

Η βασίλισσα των τοκ σόου μίλησε για τη ζωή της μετά το τέλος του "The Oprah Winfrey Show"

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που σταμάτησε η δημοφιλής εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και τώρα η διάσημη παρουσιάστρια προβληματίζεται με αυτά που της έχει διδάξει.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η βασίλισσα των τοκ σόου μίλησε για τη ζωή της μετά το τέλος του "The Oprah Winfrey Show".

Η 63χρονη Όπρα παραδέχεται ότι δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς την εκπομπή, που μεταδίδονταν για 25 σεζόν, από το 1986 μέχρι το 2011 και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα σε τηλεθέαση τοκ σόου στην αμερικάνικη τηλεοπτική ιστορία.

«Για περίπου δύο χρόνια, ήμουν έξω από τα νερά μου. Ήμουν τόσο συνηθισμένη να ακολουθώ καθημερινά ένα δρομολόγιο, από τη στιγμή που θα ξυπνούσα το πρωί. Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που μία μέρα όλα άλλαξαν. Και είπα: "Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Τι κάνω τώρα;"».

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε για να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή η Γουίνφρεϊ είπε ότι «ποτέ δεν ένιωσα ότι έχω κατάθλιψη», μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής.

«Έλεγα: Ω εντάξει, είναι 7.30 το πρωί και ξύπνησα μόλις άκουσα πουλιά. Έπρεπε να καταλάβω πώς θα βάλω ένα χρονοδιάγραμμα βασισμένο σε αυτά που θέλω να κάνω. Δεν χρειάζονταν να είμαι συνεχώς στο γραφείο. Δεν έχω μία εκπομπή στις 21.00 και άλλη στη μία και μετά στις 15.00 να κάνω σύσκεψη» είπε η παρουσιάστρια.

«Έπρεπε να σκεφτώ πώς μπορώ πλέον να δημιουργήσω μία ζωή βασισμένη στα πράγματα που θέλω. Δεν ήξερα όμως τι ήθελα, κι αυτό μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να το καταλάβω», τόνισε.

(Φωτογραφία: AP Photo/Ron Thomas, File, με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: