Όταν η Αλεσάντρα Αμπρόσιο παραθέτει γνωμικά του Άλμπερτ Αϊνστάιν

default image

Ποιο γνωμικό του Γερμανού θεωρητικού της θεωρίας της σχετικότητας επιστράτευσε το διάσημο μοντέλο σε ανάρτησή της στο facebook; Τι θα αντιπροτείναμε εμείς στο όμορφο αγγελάκι της Victoria's Secret

Η Alessandra Ambrosio είναι διάσημο μοντέλο, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο για τη συνεργασία της και τη συμμετοχή της στα περιβόητα Αγγελάκια της Victoria Secret. Το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook το παρακάτω γνωμικό του πιο διάσημου επιστήμονα στον κόσμο, του Άλμπερτ Αϊνστάιν το οποίο λέει: ‘Αυτό που ακολουθεί τα πλήθη, δεν πρόκειται να πάει πιο πέρα από το πλήθος. Αυτός που περπατά μόνος, είναι πιθανό να βρεθεί σε μέρει που κανείς δεν είχε δει στο παρελθόν”. Το απόφθεγμα συνοδευόταν από μια φωτογραφία της, στην οποία περπατούσε σαν σε πασαρέλα, αλλά μόνη.

Χωρίς καμιά διάθεση μομφής απέναντι στην όμορφη Βραζιλιάνα, η ανάρτησή της μας ενέπνευσε να βρούμε μια ακόμη άποψή του, αυτή τη φορά αναφορικά με τις όμορφες γυναίκες, που θεωρούμε πως ταιριάζει γάντι στην κα. Αμπρόζιο, αλλά και ένα ανέκδοτο περιστατικό στο οποίο φέρεται ο θεωρητικό της θεωρίας της σχετικότητας να ενεπλάκη.

Βάλε το χέρι σου επί ένα λεπτό μέσα σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό – θα σου φανεί μια ώρα. Κάθισε δίπλα σε μια γοητευτική γυναίκα επί μία ώρα – θα σου φανεί ένα λεπτό. Αυτό θα πει σχετικότητα!

Το παραπάνω αποδίδεται στον Αϊνστάιν και αποδεικνύει (δεν είναι η μόνη φορά) την αγάπη του και το σεβασμό για το γυναικείο φύλο.

Υπάρχει όμως και μια ιστορία, η οποία και αποδίδεται στον Φυσικό, από έναν Αμερικανό αρθρογράφο της Ουάσιγκτον, το 1953. Όταν μια όμορφη γυναίκα γνώρισε τον Άλμερτ Αϊνστάιν φέρεται να του είπε: “Με το μυαλό σου και την ομορφιά μου, φαντάσου τι θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μας” για να λάβει την απάντηση: “Ας υποθέσουμε όμως πως τα παιδιά είχαν τη δική μου εμφάνιση και το δικό σου μυαλό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα