Όταν Λιάγκας – Σκορδά και Bradgelina πήγαιναν σε ‘σύμβουλο γάμου’

default image

Το τρέιλερ των παρουσιαστών και το intro της ταινίας Jolie-Pitt, όπου βρίσκονταν ενώπιον ειδικού προκειμένου να σώσουν το γάμο τους, που σήμερα μοιάζει με τον απόλυτο ορισμό της τραγικής ειρωνείας. Και για τα δύο ζευγάρια (vids)

Η είδηση για το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα από τη Φαίη Σκορδά μονοπωλεί το τηλεοπτικό και lifestyle ρεπορτάζ από το πρωί του Σαββάτου. Το ζευγάρι αποφάσισε μετά από πολλή σκέψη και με γνώμονα την καλύτερη επιλογή για τα δύο τους παιδιά να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Η είδηση μας θύμισε ένα άλλο πολύκροτο διαζύγιο, αυτό της Angelina Jolie και του Brad Pitt. Όχι, δεν κάνουμε καμία σύγκριση ανάμεσα στα δύο επώνυμα ζευγάρια. Έλα όμως που πριν από κάποια χρόνια και τα δύο είχαν “σκηνοθετήσει” για τις ανάγκες της δουλειάς τους, προβλήματα στο γάμο τους.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάφκας είχαν “πατήσει” πάνω στο διάσημο intro των Bradgelina από την ταινία Mr & Mrs Smith(2005), προκειμένου να ετοιμάσουν το teaser της νέας σεζόν στο πρωινό του MEGA πριν από πέντε χρόνια. Και τα δύο ζευγάρια παρίσταναν πως έχουν σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους και η κάμερα τους κινηματογραφούσε καθώς βρίσκονταν στον καναπέ, μπροστά από τον σύμβουλο γάμου και ξετυλίγοντας όλα όσα δεν αντέχουν ο ένας στον άλλο.

Δείτε την εισαγωγή της χολιγουντιανής ταινίας:

… και στη συνέχεια δείτε το τρέιλερ για την εκπομπή Πρωινό mou, το 2011:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα