Παναγιώτης Πέτσας: Όσα αποκάλυψε για το GNTM 3, τη Ρασέλ και τον “τυροκόμο”

Παναγιώτης Πέτσας: Όσα αποκάλυψε για το GNTM 3, τη Ρασέλ και τον “τυροκόμο”
Ο Παναγιώτης Πέτσας στη "Φωλιά των Κου Κου" Glomex

Ο Παναγιώτης Πέτσας, που αποχώρησε τη Δευτέρα (12/10) από το GNTM 3, μίλησε για τη φωτογράφισή του, όσα συμβαίνουν στο σπίτι και την εποχή που ήταν 130 κιλά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” ήταν το πρωί της Τρίτης (13/10) ο Παναγιώτης Πέτσας, ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 3 στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/10).

Ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε για τη δοκιμασία με τους ξεπεσμένους αριστοκράτες και τα ζωύφια, για το ριάλιτι του Star και όσα γίνονται στο σπίτι, αλλά και για την εποχή που ήταν 130 κιλά.

“Χθες βλέποντας το επεισόδιο ήμουν με ανοιχτό το στόμα. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα φύγω. Όλοι το πιστεύαμε, ακόμη και ο Σήφης. Είχαμε αυτή την αντίληψη. Οι κριτές σίγουρα είδαν κάτι παραπάνω από εμάς. Στη φωτογράφιση ήμουν πρώτος και απλά έτρεμα από τη μέση και κάτω και από τη μέση και πάνω μοντέλο. Ήταν ωραία η φωτογραφία, αλλά εκτός κόνσεπτ. Εμένα μου άρεσε”, δήλωσε ο πρώην παίκτης του GNTM 3.

Όσο για τυχόν αντιπαλότητες στο σπίτι, είπε: “Η Ρασέλ έχει έντονο χαρακτήρα και είναι κοινωνική και απλά ο Παναγιώτης άκουσε κάτι και μετά το σχολίασε και ο Δήμος. Δεν το περίμενα από αυτόν. Εμείς μιλούσαμε μέσα στο σπίτι, ήμασταν κομπλέ και μετά είδα το επεισόδιο. Είναι διαφορετικός στο σπίτι απ’ ότι στις κάμερες. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι ήταν διαφορετικός. Δεν το περίμενα και δεν το είχαμε καταλάβει. Νομίζω ο Παναγιώτης σε σχέση με τον Δήμο, πίστευε ότι το έχει, αλλά όταν ήθελε ήταν και ερασιτέχνης”.

“Ήμουν 130 κιλά. Ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες, τα ζυγωματικά. Αποφάσισα να μπω σε αυτό και να αλλάξω όλη μου τη ζωή, να φτιάξω όλη μου την κατάσταση, να αρχίσω γυμναστική, διατροφή. Πείσμωσα και όσο πήγαινε έβλεπα τα αποτελέσματα και έλεγα “θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου”. Δεν το έκανα για τα κορίτσια, το έκανα για τον εαυτό μου, γιατί ήθελα να το αλλάξω αυτό. Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε μετά”, ανέφερε ο πρώην παίκτης του GNTM 3.

“Με το που ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και διατροφή και άρχισα να βλέπω βελτίωση στον οργανισμό μου και στον εαυτό μου, άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα, αντοχές, ενέργεια, ήταν όλα πολύ καλύτερα. Πριν ήμουν πιο κλειστός, αλλά μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου”, πρόσθεσε ο Παναγιώτης Πέτσας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα