Παναγιώτης Πέτσας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM 3

Παναγιώτης Πέτσας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM 3
Ο Παναγιώτης Πέτσας Star

Αποχώρησε ο Παναγιώτης Πέτσας από το GNTM 3. Η ανάρτησή του στο Instagram λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου. Τι έγραψε για τους κριτές.

Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν το μοντέλο που αποχώρησε τη Δευτέρα (12/10) από το GNTM 3, καθώς είχε τη λιγότερο καλή φωτογραφία, μετά από την απαιτητική δοκιμασία με τα ζωύφια.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ποζάρουν σαν “ξεπεσμένοι αριστοκράτες” με σνομπ βλέμμα και με έντομα στο πρόσωπό τους, αλλά ο γοητευτικός παίκτης με τα γαλάζια μάτια δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Παρόλο που ο Παναγιώτης μπήκε δυναμικά στο set, γεμάτος αυτοπεποίθηση και πιστεύοντας πως “το έχει”, η φωτογραφία του δεν ήταν εντός concept.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του πάντως, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσαν το όνομά του, καθώς θεωρείτο φαβορί και κανείς δεν περίμενε πως θα έφευγε τόσο νωρίς.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου του ριάλιτι του Star, ο Παναγιώτης Πέτσας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

“I’M BACK . #gntm3 Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και μου έμαθαν τόσα πράγματα τη Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Γιώργο Καράβα. Το GNTM τελείωσε αλλά το παιχνίδι τώρα αρχίζει”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα