Παπαρίζου: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της σε… αισθησιακά σουηδικά

Παπαρίζου: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της σε… αισθησιακά σουηδικά
Η Έλενα Παπαρίζου στο "After Dark" Glomex

Η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "After Dark" του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη. Η ερωτική αφιέρωση στα σουηδικά.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής “After Dark” του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, παραχωρώντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μιλώντας για τον σύζυγό της, τον Ανδρέα Καψάλη.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε το πόσο την βοηθά ο σύντροφός της στα επαγγελματικά της, λέγοντας: “Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα. Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου. Κάποια στιγμή είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο”.

“Πιο πολύ είναι να μπορούμε να προσαρμοστούμε στα ωράρια, γιατί στο σπίτι δεν τριγυρνάω και είμαι η Παπαρίζου. Είμαι η Έλενα. Ειδικά όσον αφορά τον Ανδρέα εύχομαι να ζήσουμε μαζί όλη μας τη ζωή. Και γι’ αυτό πρέπει να αγωνίζεσαι για να είναι καλά η σχέση σου. Πάντα θα τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά. Να είναι καλά η οικογένειά του και το περιβάλλον του που δημιούργησαν και έπλασαν αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Το εννοώ πραγματικά”, δήλωσε γεμάτη ειλικρίνεια η Έλενα.

Έπειτα, ο Θέμης Γεωργαντάς “ανέκρινε” την Έλενα Παπαρίζου στο “δωμάτιο εξομολόγησης” της εκπομπής και εκεί της ζήτησε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ανδρέα της, μιλώντας στα σουηδικά, που είναι η δεύτερη γλώσσα της. Η Έλενα ήταν άκρως ερωτική, πολύ αισθησιακή και απόλυτα παθιασμένη, ενώ είχε κλείσει τα μάτια της και σκεφτόταν τον σύζυγό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα