Πέτρος Γαϊτάνος: "Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή και θέλω να ζητήσω συγγνώμη"

Πέτρος Γαϊτάνος

"Ποτέ δεν μου άρεσε η βία, η παραβατικότητα, η εγκληματικότητα". Να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή, θέλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Να δώσει ένα τέλος στις "φήμες" που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, έπειτα από κάτι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, που τον θέλουν υποστηρικτή της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, θέλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα".

Ο γνωστός για το εκκλησιαστικό του ρεπερτόριο "αρπάζοντας" την ευκαιρία από μία σχετική ερώτηση της Χρηστίδου αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας τα εξής:

"Θέλω να μου δώσεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσω κάτι που εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει ξεκαθαριστεί όπως πρέπει. Κάποτε με ρώτησαν σε μία συνέντευξη ποια είναι η γνώμη μου για τη Χρυσή Αυγή. Έχω την ανάγκη τώρα να κάνω μία διόρθωση σε αυτό και να ξεκαθαριστεί εφάπαξ αυτή η παρεξήγηση. Τότε ήμασταν σε μία περίεργη κατάσταση κρίσης και βλέπαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι βοηθούσαν κάποιους γέροντες, κάποιους ανθρώπους που είχαν προβλήματα, στο κέντρο της Αθήνας. Εγώ έκανα ένα λάθος όμως σε αυτό και γι' αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Και το κάνω αυτό διότι τώρα, ακούγοντας αυτά που είχα πει τότε, σκέφτομαι ότι δεν μου ταιριάζει ο Πέτρος αυτός. Δεν θα τα' λεγα αυτά. Γιατί και δεν ανήκω σε μία τέτοια νοοτροπία και γιατί είπα έναν λογισμό που φαινόταν σαν να τους στηρίζω. Όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω καμία σχέση με αυτούς. Πρέπει όμως να ξεκαθαριστεί αυτή η ιστορία, να τελειώσει".

Και συνέχισε: "Ποτέ δεν μου άρεσε η βία, η παραβατικότητα, η εγκληματικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν ευθείς. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους που στεναχωρήθηκαν ή αισθάνθηκαν άβολα".


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network