Πληθώρα επωνύμων στο TEATRO Athens – Διασκέδασαν με Αργυρό και Φουρέιρα

Πληθώρα επωνύμων στο TEATRO Athens – Διασκέδασαν με Αργυρό και Φουρέιρα

Πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής -και όχι μόνο- showbiz διασκέδασαν στο πιο σύγχρονο concept διασκέδασης  στη νυχτερινή Αθήνα.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που διασκέδασαν στο TEATRO Athens και αυτή την εβδομάδα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την παρέα του, απόλαυσε τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα.

Ο Λευτέρης Κιντάτος που υπογράφει αρκετές απ’ τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού όπως “Αθήνα Μου”, “Παρασκευή Πρωί”, “Τι να το κάνω”, “Μαζί Σου” και όχι μόνο διασκέδασε στο TEATRO Athens, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τον καλεί στη σκηνή για να τραγουδήσουν παρέα.

Το ίδιο βράδυ ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί με την ανερχόμενη συνάδελφο του Ιπέκ Σισέκ, που βρίσκονται στην Ελλάδα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, διασκέδασαν στο TEATRO Athens.

O Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί με την ανερχόμενη συνάδελφο του Ιπέκ Σισέκ και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής , με εντυπωσιακά σκηνικά , σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία που απ’ το πρώτο βράδυ έγινε talk of the town σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης κοινού. Ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια , ρυθμό & επιτυχίες απ’ την προσωπική τους δισκογραφία και όχι μόνο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος  


Μαζί τους το new entry πρόσωπο της Ελληνικής Δισκογραφίας, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Γιώργος Κακοσαίος.

Στα decks o Dj Anjelo , με τις μουσικές επιλογές του να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζουν στο TEATRO Athens το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα