Πωλίνα: “Δεν βίωσα βία, μια φορά έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι”

Πωλίνα: “Δεν βίωσα βία, μια φορά έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι”
Η Πωλίνα papadakispress

Η Πωλίνα μίλησε για την απιστία, για τις δύσκολες συνεργασίες στην πίστα, αλλά και για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί.

Στην πρωινή εκπομπή “Mega Καλημέρα” μίλησε το πρωί της Παρασκευής (15/04) η Πωλίνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απιστία, στη συνεργασία που την έκανε να ρίξει μπουνιά στην πόρτα, αλλά και στο μπούλινγκ που έχει δεχθεί στον χώρο του τραγουδιού.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, ενώ αποκάλυψε εάν έχει δεχθεί μπούλιγνκ.

«Βίωσα δύστροπο άνθρωπο σε συνεργασία, αλλά αυτοί ήταν οι περισσότεροι ταλαντούχοι. Ήταν με μη ελεγχόμενα νευρά πάντα. Δεν βίωσα λεκτική βία, γιατί είμαι τσαμπουκάς. Την μια φορά που ξέφυγε το πράγμα, έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι. Οι άνθρωποι της νύχτας ήταν πολύ πιο ντόμπροι και παντελονάτοι από παραδείγματα που ακούω για το θέατρο.», ανέφερε αρχικά.

« Συγχωρώ την απιστία ανάλογα με τον ποιος την κάνει. Αν είναι σημαντικός στη ζωή μου, γιατί να μην δώσω μια ευκαιρία;Έχω υπάρξει απατημένη. Έχω βρεθεί και από μπρος και από πίσω», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η Πωλίνα αναφέρθηκε και στην εποχή των 90’s, αποκαλύπτοντας πως για ένα ρούχο έχει δουλέψει έναν ολόκληρο μήνα, ώστε να μπορέσει να το αγοράσει.

«Έχουν στήσει μπανιέρες στην σκηνή, έχουν κάνει ακροβατικά, έχουν φέρει λουλούδια και πήξαμε στον ανανά την περίοδο με τις “Σεϋχέλλες”. Εγώ είμαι σκορποχέρα, από τα 90s βγάλαμε λεφτά, αλλά δίναμε πολλά για ρούχα, 1 εκατομμύριο για ένα μπουφάν για παράδειγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα