Η πρώτη δήλωση της Καζαριάν on camera για το “ροζ βίντεο”

Η πρώτη δήλωση της Καζαριάν on camera για το “ροζ βίντεο”

Η Ειρήνη Καζαριάν συμμετείχε στο Bridal Expo 2019 και μίλησε για πρώτη φορά on camera για το "ροζ βίντεο", στο οποίο τη θέλουν να πρωταγωνιστεί.

Η Ειρήνη Καζαριάν, η μεγάλη νικήτρια του GNTM, έλαβε μέρος στο Bridal Expo 2019 την Κυριακή στο Ζάππειο Μέγαρο και περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας νυφικό.

Το μοντέλο πέρασε δύσκολα αυτή την περίοδο, αφού τις τελευταίες βδομάδες το όνομά της έχει συνδεθεί με ένα “ροζ βίντεο” που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και με δημοσιεύματα που τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε αυτό. 

Η Ειρήνη Καζαριάν δεν είχε μιλήσει καθόλου για το περιστατικό αυτό. Η αδερφή της μόνο είχε τοποθετηθεί, αναφέροντας πως η Ειρήνη κινήθηκε νομικά, ενώ είχε μιλήσει και ο δικηγόρος του μοντέλου σε τηλεοπτική εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας τις κινήσεις τους.

Στο Bridal Expo 2019 τα φώτα έπεσαν πάνω στην Ειρήνη και ήταν πολλοί οι δημοσιογράφοι που την πλησίασαν, θέλοντας να αποσπάσουν μία δήλωσή της για το περιστατικό. 

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day η Ειρήνη ανέφερε τα εξής: 

“Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα. Εννοείται πως δεν είμαι εγώ, είναι ψευδές όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου και έχω κινηθεί ήδη νομικά. Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά δεν θα κάνω μήνυση ακόμα. Έχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα το καταφέρει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα