Σε δίκη ο Jim Carrey για το θάνατο της πρώην συντρόφου του

default image

Μήνυση από τον πρώην σύζυγο της Cathriona White που αυτοκτόνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο αντιμετωπίζει ο Αμερικανός ηθοποιός

Μήνυση για αδικαιολόγητο θάνατο κατά του ηθοποιού Jim Carrey κατέθεσε ο πρώην άνδρας της Cathriona White, συντρόφου του αστέρα του Hollywood που αυτοκτόνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως ισχυρίζεται ο Mark Burton, ο Carrey απέκτησε παράνομα συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη σύντροφό του, τα οποία και της χορήγησε “παρά το γεγονός πως γνώριζε πως η κα. White δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί αγωγή χωρίς την άδεια ειδικευμένου ιατρού, αλλά και πως έπασχε από κατάθλιψη”. Η μήνυση συμπληρώνει πως ήταν γνωστό στον εναγόμενο πως η γυναίκα είχε επιχειρήσει ξανά στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή της.

Η μήνυση υποστηρίζει πως η αυτόχειρας λάμβανε την αγωγή με πρωτοβουλία του Jim Carrey, ο οποίος και παραλάμβανε τα φάρμακα παράνομα με το “ψευδώνυμο” Arthur King. Σύμφωνα με το E! Online πάντως, ο ηθοποιός δεν αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, ακόμη και αν το δικαστήριο αποφασίσει υπέρ της ενοχής του. “Προκειμένου να παρέμβει η αστυνομία θα πρέπει πρώτον να υπάρχει η πεποίθηση πως έχει τελεστεί έγκλημα και δεύτερον να υπάρχουν ενδείξεις πως το έγκλημα αυτό διέπραξε ο Carrey” σημειώνει ειδικός επί των νομικών υποθέσεων στο μέσο.

Ο ίδιος ο Jim Carrey πάντως δεν άφησε την κίνηση του Burton ασχολίαστη. “Τι ντροπή. Θα ήταν εύκολο για μένα να βρεθώ σε ένα δωμάτιο με το δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να λήξει η υπόθεση. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει κανείς να υπερασπιστεί την τιμή του ενάντια στο κακό αυτού του κόσμου” αναφέρει ο δικηγόρος υπονοώντας πως θα επιτρέψει τη διεξαγωγή της δίκης. “Δεν θα ανεχτώ αυτή την άκαρδη προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματός μου και της γυναίκας που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Cat εμφανίστηκαν πολύ πριν τη γνωρίσω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν αδύνατο να προληφθεί από τον οποιονδήποτε. Ελπίζω ειλικρινά κάποια μέρα στο εγγύς μέλλον, οι άνθρωποι να σταματήσουν την εκμετάλλευση της υπόθεσης και να την αφήσουν αναπαυθεί εν ειρήνη”.

 

Η Cathriona White, 30 ετών, βρέθηκε νεκρή έπειτα από υπερβολική δόση φαρμάκων, μόλις πέντε μέρες αφού είχε χωρίσει και πάλι από τον σταρ του Χόλιγουντ, Jim Carrey. Η γυναίκα φαίνεται πως ήταν παντρεμένη, με τον άντρα της στα χαρτιά να είναι εκείνος που θα παραλάβει τη σορό της μετά τη νεκροψία, προκειμένου να τη μεταφέρει στη γενέτειρά της, την Ιρλανδία. Άτομα από το στενό περιβάλλον του Jim Carrey τονίζουν πως η άτυχη 30χρονη ήταν σε διάσταση από το σύζυγό της, ενώ όπως μεταφέρουν σκόπευε να κάνει αίτηση διαζυγίου τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η White διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Carrey από το 2012, με πολλά διαστήματα χωρισμού και επανασύνδεσης. Το ζευγάρι είχε χωρίσει μάλιστα πέντε μέρες πριν η White αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή της. Όπως τονίζουν μάλιστα από το περιβάλλον του ηθοποιού, ο Jim Carrey δεν θα διακινδύνευε την εικόνα του, με το να βγαίνει δημόσια μαζί της.

ΠΗΓΗ EONLINE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα