Σεφερλής: “Είμαι και αστείος και έξυπνος”

Σεφερλής: “Είμαι και αστείος και έξυπνος”
Ο Μάρκος Σεφερλής στο After Dark Glomex

Ο Μάρκος Σεφερλής στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά για την καριέρα του και τη νέα του ταινία. Πέρασε, βέβαια, και από το εξομολογητήριο!

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε τον Μάρκο Σεφερλή στο After Dark της Παρασκευής. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την ταινία του “Χαλβάη 5-0” που βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού box office και για τους ηθοποιούς που του έκαναν τη τιμή να πρωταγωνιστήσουν. Στη συνέχεια, άφησε για λίγο τον κωμικό εαυτό του και απάντησε σε όλους τους επικριτές του, ενώ αποκάλυψε και την επόμενη θεατρική του δραστηριότητα.

Δεν είναι τώρα του παρόντος, θα ήθελα ίσως να το κάνω κάποια στιγμή, όταν νιώσω την ανάγκη μετά από χρόνια. Στη δραματική σχολή, πάντως, μου έλεγαν ότι ήμουν πιο καλός στα δραματικά κομμάτια. Εκεί δοκιμάζαμε τα πάντα και δεν ήξεραν και αυτοί τι έχω εγώ μέσα μου και τι ήθελα να κάνω. Εμένα μ’ άρεσε η κωμωδία. Η κωμωδία για μένα είναι τρόπος ζωής, έτσι ήμουν πιτσιρικάς, έτσι μεγάλωσα, η εφηβεία μου πέρασε όλη έτσι. Ήμουν η ψυχή της παρέας, οι γυναίκες με ήθελαν για το χιούμορ μου, ήμουν ατακαδόρος. Έχω παίξει ρόλους κωμικούς, που στο τέλος ο κόσμος έκλαιγε. Και λένε ότι οι κωμικοί εύκολα μπορούν να παίξουν δράμα, οι δραματικοί δυσκολεύονται να παίξουν κωμωδία. Το να παίξω στην Επίδαυρο δεν είναι όνειρο ζωής, ούτε αποδεικνύει κάτι. Αν είναι να έρθει, θα έρθει”, δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής για τη δουλειά του.

Στο εξομολογητήριο, δε, ήταν απλά απολαυστικός!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα