Sinead O’Connor: “Πεθαίνω της πείνας. Βοηθήστε με”

Sinead O’Connor: “Πεθαίνω της πείνας. Βοηθήστε με”
Sinead O'Connor στο Μιλάνο, 2014 ap

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια μοιράστηκε την διαταραχή της με σκοπό να ζητήσει βοήθεια. "Πεθαίνω της πείνας" έγραψε, καθώς η αγοραφοβία της δεν την αφήνει να βγει για να προμηθευτεί φαγητό. Το Twitter της βρήκε τη λύση.

Η Sinead O’Connor ικέτευσε τους θαυμαστές της στο Twitter για βοήθεια, καθώς η αγοραφοβία της την “αποκλείει” από την προσπάθεια αγοράς φαγητού.

Η ερμηνεύτρια, η οποία πήρε το όνομα Shuhanda Sadaqat, μετά την είσοδό της στο Ισλάμ, αποκάλυψε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ότι η διαταραχή άγχους της έχει προκαλέσει “λιμοκτονία” καθώς φοβάται πολύ να φύγει από το σπίτι της, ώστε να αγοράσει φαγητό.

Η Sinead έγραψε στο Twitter:

“Ζω κρυφά με μια φυσική παράλυση, τραύμα που σχετίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση και τα τελευταία χρόνια και μήνες και εβδομάδες δεν τρώω γιατί με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και πεθαίνω της πείνας.”

Σύμφωνα με το today online, η Ιρλανδή τραγουδίστρια προσέθεσε ότι δεν είναι σε θέση να λάβει παραδόσεις φαγητού στο σπίτι.

“Αυτή τη στιγμή ζω σε ένα πολύ απομακρυσμένο μέρος της χώρας, οπότε το delivery φαγητού ή ειδών παντοπωλείου στο σπίτι δεν είναι επιλογή. Γι ‘αυτό ρωτάω εάν κάποιος γνωρίζει για υπηρεσίες γευμάτων για άτομα με διαταραγμένη ψυχική υγεία που η ικανότητα αυτοεξυπηρέτησής τους είναι μειωμένη”.

“Θα έτρωγα το γ@@@@@νο πόδι του Αμνού του Θεού”

Η Sinead αργότερα αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι είχε βρει μια υπηρεσία για να της προσφέρει φαγητό: “Όλα καλά τώρα. Βρέθηκε υπηρεσία παράδοσης γεύματος. Είμαι χαρούμενη”.

Η O’Connor αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι είχε αποφασίσει να εκπαιδευτεί ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης μετά την ακύρωση των εκπομπών της λόγω της πανδημίας COVID-19.

“Αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και χρόνια, δεν οφείλεται στον κορονοϊό. Ο τομέας στον οποίο θέλω να εργαστώ είναι η παρηγορητική φροντίδα”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα