Η Σίσσυ Ζουρνατζή μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της

Η Σίσσυ Ζουρνατζή μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της
Η Σίσσυ Ζουρνατζή

Η Instagrammer και πρώην παίκτρια του Nomads, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" της Ελεωνόρας Μελέτη και περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό της κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της.

Η Σίσσυ Ζουρνατζή, πρώην παίκτρια του Nomads 2, απασχόλησε την επικαιρότητα πριν από λίγο καιρό, όταν κατήγγειλε δημόσια στο Instagram τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση.

Στην ανατριχιαστική ανάρτηση που είχε κάνει, η Σίσσυ ξέσπασε και έγραψε πως στην αρχή ντρεπόταν να το πει, αλλά πλέον είναι δυνατή και θέλει να βοηθήσει και άλλες κοπέλες. Ο πρώην σύντροφός της αρνήθηκε τις κατηγορίες με δική του ανάρτηση, ενώ πλέον το θέμα το έχουν αναλάβει δικηγόροι, οι οποίοι εξετάζουν το περιστατικό.

Η Σίσσυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, περιγράφοντας με λεπτομέρειες το περιστατικό. Μάλιστα, λύγισε και δυσκολεύτηκε να συνεχίσει τη συζήτηση, αλλά είπε αρκετά πράγματα που φαίνεται πως, τελικά, γνώριζαν πολλοί.

Όπως δήλωσε η ίδια: “Ο τσακωμός ξεκίνησε επειδή μου είχε στείλει ένα μήνυμα και εγώ έτυχε να απαντήσω. Ήμασταν στο σπίτι που συγκατοικούσαμε, ξεκινάει με μια κλωτσιά στο πόδι και του λέω πονάω. Εκείνος μου είπε μη στενοχωριέσαι θα περάσει σε μισή ώρα! Μου ρίχνει κλωτσιά επειδή τσατίστηκε κι έπεσα πίσω και δεν μπορούσα να ανασάνω. Ήταν και η μητέρα του στο σπίτι κι όταν ρώτησε τι συνέβη, είπα εντάξει όλα καλά, γιατί εκείνος γούρλωσε τα μάτια προκειμένου να μην πω τίποτα. Έχω κλάψει πάρα πολλές φορές, συγνώμη που δεν μπορώ να μιλήσω.”

Η Σίσσυ κατάφερε να συνεχίσει την περιγραφή της και μίλησε τόσο για την ίδια μέρα του περιστατικού, όσο και για τις επόμενες που ακολούθησαν. Πρόσθεσε πως δεν ήταν η πρώτη φορά της ασκούσε σωματική βία, ενώ τόνισε το γεγονός πως πάντοτε της ζητούσε συγγνώμη και την παρακαλούσε να μην φύγει, με αποτέλεσμα να του δίνει κάθε φορά μια νέα ευκαιρία. Επίσης, όπως είπε η ίδια, ήταν μια αρρωστημένη σχέση και, τελικά, αποφάσισε να φύγει από αυτήν και να την αφήσει πίσω της, όταν ξύπνησε μια μέρα, λίγο μετά το περιστατικό, και συνειδητοποίησε πως δεν της αξίζει όλο αυτό που περνά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα