Σπύρος Μπιμπίλας: “Ζω σε μια κοινωνία τρόμου, που ετοιμάζεται να κάνει λογοκρισία”

Σπύρος Μπιμπίλας: “Ζω σε μια κοινωνία τρόμου, που ετοιμάζεται να κάνει λογοκρισία”
Σπύρος Μπιμπίλας Glomex

Όσα δήλωσε Σπύρος Μπιμπίλας για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε το "Super Mammy" του Μάρκου Σεφερλή και για το περιστατικό ανάμεσα στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Για τη θύελλα αντιδράσεων κατά της κωμικής σειράς “Super Mammy” του Μάρκου Σεφερλή μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δέχτηκε και ο ίδιος αρνητικά σχόλια για την απόφασή του να συμμετάσχει σε αυτή, είπε:

“Είναι πιστό αντίγραφο μιας μεγάλης ξένης επιτυχίας. Όταν κάποιοι ξαφνικά το παίζουν εισαγγελείς της τέχνης, εγώ αισθάνομαι φρίκη. Νομίζω ότι ζω σε μια κοινωνία τρόμου, ότι ζω σε ένα καθεστώς που ετοιμάζεται να κάνει λογοκρισία”.

Ο διάσημος ηθοποιός σχολίασε, επίσης, το περιστατικό ανάμεσα στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με την αποχώρηση της ηθοποιού από τη θεατρική παράσταση, αναφέροντας:

“Επειδή η Δάφνη είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό άτομο, δεν μπορεί να το έκανε επειδή τρελάθηκε. Από την άλλη, και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Επομένως, μου φαίνεται ότι μάλλον πρόκειται για μια παρεξήγηση που συνέβη μεταξύ τους και καλό θα είναι να διευθετηθεί”.

Δείτε τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα