Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Ξαδέλφες έγιναν μαλλιά κουβάρια στο πλατό – “Δεν πήρες ούτε λάδι!”

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Ξαδέλφες έγιναν μαλλιά κουβάρια στο πλατό – “Δεν πήρες ούτε λάδι!”
glomex - skai

Δύο Πόντιες ξαδέλφες ήρθαν σε ένταση στο πλατό της μαγειρικής εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή. Δείτε το βίντεο.

Μια καινούργια εβδομάδα, με νέες μαγειρικές αναμετρήσεις ξεκίνησε στο πλατό της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας τις νικήτριες των δύο προηγούμενων επεισοδίων και ένα νέο ζευγάρι.

Η Ντία με την κόρη της Μαρθήνα είχαν ξεχωρίσει με τα πιάτα τους στα δύο προηγούμενα επεισόδια, έχοντας κερδίσει 2.000 ευρώ. Η Ντία, αυτή τη φορά, έβαλε την κόρη της Μαρθήνα να μαγειρέψει μια παραδοσιακή κυριακάτικη συνταγή, κοτόπουλο λεμονάτο με baby πατάτες. Η Μαρθήνα, έχοντας αποκτήσει εμπειρία πια, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να εντυπωσιάσει τον Έκτορα Μποτρίνι.

Απέναντί τους, βρέθηκαν δύο Πόντιες ξαδέλφες, η Βικτώρια και η Ντιάνα. Μπορεί οι γνώσεις της Ντιάνας στη μαγειρική να είναι οι βασικές, όμως η ίδια δήλωσε πως θα προσπαθήσει να μαγειρέψει ένα δύσκολο ισπανικό πιάτο, με την καθοδήγηση της Βικτώριας.

Κατά τη διάρκεια της συλλογής των υλικών, η Ντιάνα δεν κατάφερε να πάρει όλα τα υλικά, με τη Βικτώρια να γίνεται πραγματικά έξαλλη.

“Δική σου συνταγή είναι.. Τι να σου πω;” είπε η Ντιάνα, με τη Βικτώρια να “τρελαίνεται” που η ξαδέλφη της δεν πήρε ούτε καν λάδι.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα