“Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”: Γιατί αποχώρησε από το πλατό ο Μάρκος Σεφερλής

“Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”: Γιατί αποχώρησε από το πλατό ο Μάρκος Σεφερλής
O Μάρκος Σεφερλής Glomex

Αναστάτωση επικράτησε στο πλατό του νέου παιχνιδιού μαγειρικής του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον παρουσιαστή, Μάρκο Σεφερλή και την μητέρα παίκτριας.

Επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (14/09), το νέο παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ, “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου“, με τον Μάρκο Σεφερλή σε ρόλο παρουσιαστή.

Στο νέο επεισόδιο, το οποίο είναι το τέταρτο κατά σειρά, επικράτησε ένταση στο πλατό, με τον παρουσιαστή, Μάρκο Σεφερλή να αποχωρεί εκνευρισμένος.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής ρώτησε το νέο ζευγάρι παικτών, τον λόγο που πήγαν στο παιχνίδι, με την μητέρα της παίκτριας να απαντά πως πήγαν για τον Έκτορα Μποτρίνι.

“Έχασα ένα στοίχημα όταν απλά την ρώτησα αν θυμάται ή αν ξέρει ποιο είναι το ισοσκελές τρίγωνο. Και της είπα πως εάν το χάσει, θα πάμε κάπου. Εάν το κερδίσει, δεν θα πάμε πουθενά. Και το έχασε” είπε αρχικά η μητέρα παίκτριας.

Και το στοίχημα ήταν να ‘ρθειτε εδώ. Άρα την ιδέα την είχες εσύ, γιατί;” είπε στην συνέχεια ο Μάρκος Σεφερλής, με την απάντηση της μητέρας να είναι “για τον κύριο Μποτρίνι”.

Εκείνη την στιγμή ο παρουσιαστής αποχώρησε φωνάζοντας “Εντάξει, Έκτορα, έλα μέσα! Φεύγω! Άσε με ρε! Άσε με! Σε παρακαλώ τώρα! Σε παρακαλώ”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα