Στα μαχαίρια Μπαλατσινού – Ουγγαρέζος για μια “σκοτεινή φωτογραφία”

Στα μαχαίρια Μπαλατσινού – Ουγγαρέζος για μια “σκοτεινή φωτογραφία”
Κόντρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή την φωτογραφία της τελευταίας σε μοτοσυκλέτα με άγνωστο άνδρα

«Παρουσιαστή που φημίζεται για το προεφηβικό του χιούμορ» χαρακτήρισε την Δημήτρη Ουγγαρέζο η Τζένη Μπαλατσινού. «Περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση» απαντά εκείνος.

Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχτηκε η αναφορά του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη Τζένη Μπαλατσινού και τον συνοδό της, το πρωί της Δευτέρας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Τα χιουμοριστικά σχόλια του παρουσιαστή, που άφηναν αμυδρά να εννοηθεί πως πρόκειται για νέο ειδύλλιο, προκάλεσαν την αντίδραση του πρώην μοντέλου, που εκφράστηκε με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς σε insta story στο instagram.

Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε το πρωί της Δευτέρας μια φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού με κάποιον άνδρα. «Πρόκειται για μια γνωριμία, οι άνθρωποι έχουν έρθει πολύ κοντά» σχολίαζε χαρακτηριστικά και πρόσθετε πως η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. «Βλέπουμε έναν παχύ ερωτισμό που κόβεται με το μαχαίρι. Μιλάμε για ένα ενσταντανέ φασώματος ερωτικού» πρόσθετε. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η απάντηση Μπαλατσινού

«Είναι θλιβερό Δημήτρη μου να γεμίζει τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στο instagram, αφού χαρακτήρισε τον παρουσιαστή ως «έγκριτο» που φημίζεται και για το προεφηβικό του χιούμορ. 

Το post της Τζένης Μπαλατσινού κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου Instagram

«Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της. Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου» έκλεινε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια, προσθέτοντας το Hashtag #GetALife και αναφέροντας το προφίλ του Ουγγαρέζου στο instagram. 

Η πικρία Ουγγαρέζου

Στο θέμα επέστρεψε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας πως ο άγνωστος κύριος στην φωτογραφία είναι απλώς φίλος της Τζένης Μπαλατσινού και τίποτα παραπάνω. Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, Δόξα τω Θεώ, ξέρω ελληνικά» σχολίασε εμφανώς ενοχλημένος. Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως δεν ανέφερε ποτέ πως επρόκειτο για ερωτική σχέση και πρόθεσε:  «Περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση». 

Δείτε τι είπε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα