Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκαναν unfollow, διέγραψαν φωτογραφίες

Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκαναν unfollow, διέγραψαν φωτογραφίες
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας PAPADAKIS PRESS

Οριστικά φαίνεται πως έχουν χωρίσει ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι οποίοι σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ είναι πιθανόν να υπήρξε και "μπλοκ".

Επιβεβαιώνεται και με… διαδικτυακά στοιχεία, όπως όλα δείχνουν, ο χωρισμός του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, καθώς τον τελευταίο καιρό φούντωναν οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως η γνωστή influener και μοντέλο έχει φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί και μετακόμισε αλλού, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ο περσινός νικητής του Survivor δεν διέψευσε όσα ακούγονταν και γράφονταν.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προχώρησε σε παρόμοιες δηλώσεις πριν από μερικά 24ωρα, λέγοντας: “Ο μήνας μπήκε διαφορετικά, αλλά πολύ ωραία. Όλα καλά. Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου, γενικά είναι όλα όμορφα. Η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν θέλω να διαψεύσω τίποτα“.

Το πρωί της Δευτέρας (07/05), η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”, πως οι δυο τους έχουν σταματήσει πλέον να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Μάλιστα, τόνισε πως είναι πιθανόν το πράγμα να έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και ένας από τους δύο να έχει “μπλοκάρει” τον άλλον, καθώς έχουν “εξαφανιστεί” τα likes και τα tags από τις κοινές τους αναρτήσεις.

Με μια “βόλτα” στους λογαριασμούς τους, βλέπουμε, επίσης, πως έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες.

Οι τελευταίες αναρτήσεις τους

Στην τελευταία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star δημοσίευσε μια φωτογραφία με μία όλο νόημα ατάκα, γράφοντας: Η ομιλία είναι ασήμι, η σιωπή είναι χρυσός”. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει μπροστά σε κούτες, πιθανόν από την μετακόμισή της, και έγραψε: Είμαι εξαιρετικά προστατευτική με το άτομο που γίνομαι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα