Survivor 4: Ο Κοψιδάς επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο – Η έκπληξη των αεροσυνοδών

Survivor 4: Ο Κοψιδάς επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο – Η έκπληξη των αεροσυνοδών
Γιώργος Κοψιδάς Papadakis Press

Στην Ελλάδα έφτασε ο Γιώργος Κοψιδάς από το "Survivor 4". Τι απάντησε στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει για όσα είπε για τον Τριαντάφυλλο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος αποχώρησε από το “Survivor 4” την περασμένη βδομάδα, προκαλώντας, μάλιστα, σάλο με τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού.

Πλήθος δημοσιογράφων περίμεναν τον γνωστό ηθοποιό στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί για την παρουσία τους.

Ωστόσο, ο Γιώργος Κοψιδάς δεν απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν, ενώ στο αν μετάνιωσε για όλα όσα είπε στο συμβούλιο, για τον Τριαντάφυλλο και για την φράση ότι είναι χαμηλού επιπέδου, είπε πως όλα θα ειπωθούν στην ώρα τους.

Στο μεταξύ, οι αεροσυνοδοί του αεροπλάνου όπου ήταν επιβάτης ο Γιώργος Κοψιδάς, τον αναγνώρισαν και του έκαναν έκπληξη ένα διπλό βίγκαν γεύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης του “Survivor 4” “ξεσπάθωσε” στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα για τον Τριαντάφυλλο, για τη συμπεριφορά των συμπαικτών του και για το παρασκήνιο των ψηφοφοριών, αναφέροντας:

“Είμαι πάρα πολύ ήρεμος και πολύ χαρούμενος. Είχα πάθει σοκ τις πρώτες μέρες. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πάρα πολλά ατοπήματα και πάρα πολλά λάθη. Του δώσαμε την ευκαιρία να πει συγγνώμη και να συνεχίσουμε τη συμβίωση. Επειδή είχε αισθανθεί ότι είναι υποψήφιος, τριγυρνούσε και προσπαθούσε να δει τι θα ψηφίσουμε. Εγώ είπα ξεκάθαρα στον Κόρο ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης. Και το είπαν κι άλλοι. Ο Τριαντάφυλλος δεν κάνει τίποτα, καθόταν όλη μέρα στην παραλία και λιαζότανε. Ο Τριαντάφυλλος θεωρεί πως ότι δεν έχει καταγραφεί από την κάμερα, δεν έγινε.

Θεωρώ ότι ήμασταν οι δύο πόλοι της ομάδας. Ψοφάει για κουτσομπολιό, για ίντριγκα, για τσακωμό. Έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο για να δω τι θέλει ο κόσμος, τι από τους δύο πόλους. Εγώ αντιπροσωπεύω την υγεία και την αλήθεια.

Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη βδομάδα. Έχει μπει στο παιχνίδι με μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική. Έχει μελετήσει τα ριάλιτι προτού μπει, μας το έχει πει. Αυτός και ο Αλέξης Παππάς το έχουν μελετήσει πολύ. Η διαφορά τους, είναι ότι ο Αλέξης Παππάς είναι πιο μορφωμένος, ξέρει να μιλήσει, τα λέει ωραία και είναι πιο χειριστικός. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, τα λέει πιο λαϊκά. Ο Τριαντάφυλλος με το πρόσχημα της φιλίας, επειδή δεν μπορεί να υπάρξει μόνος του – γιατί είναι ετερόφωτος και όχι αυτόφωτος – κολλάει σε άλλους παίκτες για να παραμείνει στο παιχνίδι. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει, να το παίζει θύμα και καημένος και ταπεινός”.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κοψιδάς περιέγραψε ένα σκηνικό όπου ο Τριαντάφυλλος ήταν μαζί με άλλα δύο άτομα και βρήκαν φαγητό, αλλά αργότερα αρνήθηκε ότι ήταν μαζί τους και ότι έφαγε από το συγκεκριμένο φαγητό. Έπειτα, αισθάνθηκε άσχημα που δεν τους στήριξε και γι’ αυτό τους πρότεινε να τους δώσει από 2.000 ευρώ όταν βγουν από το “Survivor 4”.

Τέλος, για τη Σοφία είπε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι τυχαίο ότι η Σοφία είπε πάρα πολλά ψέματα για μένα και την επόμενη μέρα έσπασε το πόδι της. Ήταν σαν κάρμα, με τον χειρότερο τρόπο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα