Survivor 4 – Το ψέμα του Τριαντάφυλλου για τον Κοψιδά

Survivor 4 – Το ψέμα του Τριαντάφυλλου για τον Κοψιδά

Το απόσπασμα που εκθέτει τον γνωστό τραγουδιστή, προδίδοντας το ψέμα που είπε για τον Γιώργο Κοψιδά μετά την αποχώρησή του. Τι υποστήριξε ο Τριαντάφυλλος και τι πραγματικά ειπώθηκε.

Ο Γιώργος Κοψιδάς έφυγε από το Survivor, το όνομά του ωστόσο εξακολουθεί να ακούγεται συχνά στις συχνές λογομαχίες μεταξύ Τριαντάφυλλου και μερίδας συμπαικτών του στην κόκκινη ομάδα, όπου τον τελευταίο καιρό έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα: Αυτό του γνωστού τραγουδιστή και της πλειοψηφίας των κόκκινων, οι οποίοι έχουν επιλέξει να τον κρατήσουν σε απόσταση.

Ο Τριαντάφυλλος, ωστόσο, στον απόηχο της αποχώρησης του Κοψιδά είπε ψέματα σχετικά με τα τελευταία του λόγια προς τον Ηλία Μπόγδανο, πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε on camera πως άκουσε τον Γιώργο Κοψιδά να λέει στον Μπόγδανο “παίξαμε και χάσαμε”, υπονοώντας πως είχαν κοινή στρατηγική με στόχο να οδηγήσουν τον Τριαντάφυλλο σε αποχώρηση.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Το Πρωινό”, ωστόσο, ο Κοψιδάς φαίνεται να του λέει “Κουράγιο και δύναμη”, γεγονός που διαψεύδει τον Τριαντάφυλλο.

Survivor 4 – Τριαντάφυλλος: Ανεπιθύμητος στην ομάδα του

Νωρίτερα πάντως, όταν ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε το ίδιο και στους συμπαίκτες του, ο Ηλίας Μπόγδανος τον είχε διαψεύσει λέγοντας πως “ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο”, όπως αποδείχτηκε και στο σχετικό απόσπασμα.

Ο Τριαντάφυλλος παραμένει απομονωμένος στην κόκκινη ομάδα, έχοντας επαναλαμβανόμενα λεκτικά επεισόδια με συμπαίκτες του όπως ο Ασημακόπουλος, ο “Κόρο” και η Καρολίνα, οι οποίοι δηλώνουν ανοιχτά πλέον πως θέλουν να τον δουν να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η έκβαση του αγωνίσματος, καθώς σε περίπτωση ήττας των κόκκινων, ο υποψήφιος είναι μάλλον προφανής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα