Survivor 4: Ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε “φάουλ” και το twitter του επιτέθηκε

Survivor 4: Ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε “φάουλ” και το twitter του επιτέθηκε

Το twitter τα "έβαλε" με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος στράφηκε κατά του κοινού του "Survivor 4". Ο λόγος του στο συμβούλιο και τα σχόλια για την υποτιμητική στάση του.

Μπορεί ο Γιώργος Κοψιδάς να μην υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα αντιπαθής για τους τηλεθεατές του “Survivor 4”, ωστόσο, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του στο συμβούλιο του νησιού την Τετάρτη (17/03), ο γνωστός ηθοποιός έδειξε ένα άλλο πρόσωπο που δεν άρεσε σε πολλούς.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, η Μαριάνθη και ο Τριαντάφυλλος και ενώ όλοι οι παίκτες πίστευαν πως θα αποχωρούσε ο Τριαντάφυλλος, τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή και ο κόσμος αποφάσισε πως ο Κοψιδάς δεν πρέπει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός ηθοποιός έβγαλε ένα λόγο προτού αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, στον οποίο εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τον κόσμο πως αρέσκεται στις ίντριγκες και τους τσακωμούς, γι’ αυτό και ψήφισε να μείνουν οι άλλοι υποψήφιοι, αναφέροντας πως ο ίδιος πρεσβεύει την αλήθεια και την ηθική.

“Χαίρομαι διπλά. Αρχικά, γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους, θα γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω ωραία φαγητά, θα δω τους φίλους μου. Επίσης, χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει. Προφανώς δεν ήθελε να βλέπει αυτά που πρεσβεύω εγώ: την αλήθεια, την υγεία, την εντιμότητα, την ευθύτητα, την ηθική. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας. Οπότε χαίρομαι που θα φύγω από όλα αυτά και θα επιστρέψω στη ζωή μου. Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες και υπέροχες συζητήσεις. Λυπάμαι λίγο για την Κόκκινη ομάδα, γιατί προσπάθησα να καθαρίσω την ενέργεια που υπήρχε, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν πολλά προβλήματα”, είπε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια του δεν άρεσαν σε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών, με αποτέλεσμα το twitter να “ξεσηκωθεί” και να σχολιάσει έντονα την στάση του Γιώργου Κοψιδά στο συμβούλιο και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αποχώρησή του. Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν ιδιαίτερα υποτιμητικός προς το κοινό που δεν τον κράτησε στο “Survivor 4”.

Δείτε τι έγραψε το twitter για τα λόγια του Κοψιδά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα