Survivor: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο “ειδύλλιο” Άρη – Σοφιάννας

Survivor: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο “ειδύλλιο” Άρη – Σοφιάννας

Οι αναρτήσεις της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, Μαρίας Αντωνά, μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για ειδύλλιο ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor.

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη στο χθεσνό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ μίλησε στην κάμερα και άφησε αιχμές για ειδύλλιο ανάμεσα στους παραπάνω δύο παίκτες, κάνοντας, μάλιστα, αναφορά και στην σύντροφο του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά, με την οποία θα παντρευτούν το ερχόμενο φθινόπωρο.

“Υπάρχει ένα ειδύλλιο. Ο Άρης και η Σοφιάννα είναι πάρα πoλύ κοντά. Ειδικά όσο ήμασταν μόνοι μας στους Μπλε, ήταν συνέχεια αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω, υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες”, είπε αρχικά ο παίκτης.

Ενώ συνέχισε στο ίδιο ύφος: “Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω”.

Survivor: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά άκουσε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ωστόσο, επέλεξε να μην απαντήσει ευθέως. Η ίδια προχώρησε αναδημοσιεύσεις άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες ανέφεραν πως ο παίκτης του Survivor θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που λέει στην τηλεόραση.

Μία εκ των αναρτήσεων που αναδημοσίευσε ήταν του τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor, Σάκη Αρσενίου, ο οποίος έγραψε:

“Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ξεστομίζεις ότι μ@@@@ σου κατέβει στο μυαλό και να θίγεις προσωπικότητες χωρίς να υπολογίσεις γυναίκες, παιδιά, οικογένεια και ό,τι μπορεί να στεναχωρήσει ή να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το ψώνιο και τη βλακεία που σε διακατέχει. Πετάξτε έξω αυτό τον  ακατάλληλο τύπο”.

Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς

Ο κολλητός του Άρη Σοϊλέδη και μελλοντικός κουμπάρος του, Κώστας Φραγκολιάς, μίλησε στην εκπομπή “Happy Day”, αναφέροντας:

“Εδώ θίγονται ονόματα και υπολείψεις. Να πάω να παντρευτώ και να λέει ο άλλος στο Πανελλήνιο ότι χαριεντίζομαι.. Μιλάμε για τον κολλητό και κουμπάρο μου. Πως να το πάρω; Πως άφησαν να βγει αυτό στον αέρα; Αυτό το προϊόν; Το να ευτελίζεις τόσο πολύ ένα προϊόν; Να θίγεις υπολείψεις;

Τα παραδείγματα από άλλες χρονιές με την τοξικότητα που βγάζει και δεν έχει αποτέλεσμα δεν τα βλέπουν; Τη Μαρία όσο την άκουσα, είναι πάρα πολύ κουλ. Δε θέλω να μιλήσω όμως για τη Μαρία, το κορίτσι έχει βήμα αν θέλει να μιλήσει μπορεί να το κάνει. Εγώ όσο μιλήσαμε την άκουσα κουλ και συνειδητοποιημένη. Τώρα από την άλλη εγώ, αν ήμουν ο Άρης – γιατί ο Άρης θα τα μάθει αυτά- εύχομαι όταν βγει να κάνει αυτά που πρέπει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα