‘Συγγνώμη’ από Σπαλιάρα για τα όσα είπε για τους μετανάστες

‘Συγγνώμη’ από Σπαλιάρα για τα όσα είπε για τους μετανάστες

Ατυχέστατη χαρακτήρισε τη δήλωσή του περί "λαθρομεταναστών" ο Γιάννης Σπαλιάρας, ζητώντας δημόσια συγγνώμη

“Θέλοντας να δείξω σε πόσο δύσκολο σημείο μας έφερε η πείνα, έκανα μια ατυχέστατη δήλωση που είπα ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς”, είπε σήμερα στην εκπομπή Πρω1νό, ζητώντας συγγνώμη.

“Είναι πού διαφορετικό ένας άνθρωπος να εγκαταλείπει το σπίτι του και να γίνεται πρόσφυγας επειδή πέφτουν βόμβες πάνω από το κεφάλι του, γίνεται πόλεμος και δεν έχει να φάει και πολύ διαφορετικό ένας άνθρωπος που πληρώνεται και μπαίνει σε ένα παιχνίδι”, διευκρίνισε. “Εγώ το είπα, θέλοντας να δείξω πως ότι νιώθαμε σαν άστεγοι και για να δώσω έμφαση”, προσέθεσε.

Σημειώνεται ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε προκαλέσει έντονη αίσθηση με τις δηλώσεις του για τους λαθρομετανάστες, τις οποίες έκανε, όντας καλεσμένος  στην εκπομπή Πανόραμα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του τότε  ήταν η εξής: “Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη… Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, δεν μπορώ να το περιγράψω! Θεωρώ ότι θα κάνω πλέον πιο καλές επιλογές στη ζωή μου… Από τα επαγγελματικά μέχρι τις προσωπικές φιλίες και σχέσεις, θέλω πράγματα πιο απλά και πιο ουσιαστικά από εδώ και πέρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα