Όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ιωάννα Μαλέσκου για το ατύχημά του

Όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στην Ιωάννα Μαλέσκου για το ατύχημά του
Αλέξης Γεωργούλης Instagram

Ο δημοφιλής ηθοποιός και ευρωβουλευτής αποκάλυψε λεπτομέρειες του ατυχήματος που είχε πρόσφατα, ενώ έκανε λόγο για "πολύ μεγάλο πόνο".

Στην εκπομπή “Love It” της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξης Γεωργούλης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε πρόσφατα, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής υπέστη συντριπτικό κάταγμα περόνης, με το πολύωρο χειρουργείο από τον ορθοπαιδικό Αντώνη Τσαγκάλη να κρίνεται εξαιρετικά επιτυχημένο και όπως υπολογίζεται ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής σε 1,5 μήνα θα είναι και πάλι στις επάλξεις.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αποκάλυψε λεπτομέρειες του ατυχήματος, κάνοντας λόγο για “πολύ μεγάλο πόνο”.

“Είχα ανέβει στον Όλυμπο για να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες με κάποιους φίλους, όπως είναι το παρά πέντε, και κατά την διαδικασία που κινούμασταν πάνω στην πλαγιά, σκόνταψα και το πόδι μου γύρισε προς τα έξω, με αποτέλεσμα αυτό το πολύ δυνατό στραμπούληγμα να σπάσει την περόνη στο σημείο που συνδέεται με τον αστράγαλο. Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι τέτοιο ο πόνος όμως ήταν πάρα πολύ δυνατός. Ευτυχώς οι φίλοι μου με βοήθησαν πάρα πολύ, ουσιαστικά στον αέρα με μετέφεραν και δεν χρειάστηκε να πατήσω το δεξί μου πόδι αλλά είχε πολύ πόνο”, τόνισε ο Αλέξης Γεωργούλης.

“Μετά πήγαμε στο γενικό κέντρο της Ελασσόνας, που είναι ακριβώς από κάτω. Εκεί με περιποιήθηκαν με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Μπήκε αμέσως νάρθηκας για να μην κουνιέται το πόδι ώστε να μην πονώ τόσο πολύ και μετά πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για ακτινογραφία. Εκεί μάθαμε τα “ευχάριστα”.. Ότι έχει σπάσει η κνήμη και ότι θα χρειαζόταν να γίνει εγχείρηση. Ευτυχώς ο γιατρός έκανε μια υπέροχη δουλειά βάζοντας μία λάμα με έξι βίδες συν δύο δώρο προκειμένου να ενώσει την κνήμη με την περόνη. Ο νάρθηκας θα μείνει περίπου για δέκα εβδομάδες κι αυτό περισσότερο γιατί διαλύθηκαν οι σύνδεσμοι. Μαζί με την φυσικοθεραπεία θα πάρει τρεις μήνες”, κατέληξε ο ευρωβουλεύτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα