Ταλία: Δείτε πώς είναι στα 50 της η “παρακατιανή Μαρία της Γειτονιάς”

Ταλία: Δείτε πώς είναι στα 50 της η “παρακατιανή Μαρία της Γειτονιάς”
Ταλία - Η Μαρία της Γειτονιάς Youtube printscreen

Σε αντίθεση με την "Σοράγια Μοντενέγκρο", που μοιάζει τελείως αγνώριστη, η κατατρεγμένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλενουβέλας του 1995, είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Λες και δεν πέρασε μέρα από πάνω της είναι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ταλία, πρωταγωνίστρια της μεξικάνικης σειράς “Η Μαρία της Γειτονιάς”, που αποτέλεσε μία από τις πιο αγαπημένες μεταγλωττισμένες παραγωγές στην Ελλάδα.

Η Ταλία ασχολείται με το τραγούδι, ενώ υπήρξε ηθοποιός και στα πρώτα χρόνια της καριέρας της το όνομά της συνδέθηκε κυρίως με τις λατινοαμερικανικές τηλενουβέλες.

Η έκρηξη της δημοτικότητας της Ταλία ήρθε το 1992, όταν υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνική σειρά “Μαρία Μερσέντες”, για την οποία κέρδισε το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου σε τηλενουβέλα το 1993.

Η σειρά αποτέλεσε την πρώτη από μία τριλογία αισθηματικών σειρών, οι οποίες έμειναν γνωστές από τον Τύπο ως “η τριλογία με τις Μαρίες”, επειδή και στις τρεις σειρές το όνομα της ηρωίδας ήταν Μαρία, ενώ το σενάριο ήταν παρεμφερές.

Η δεύτερη τηλενουβέλα της τριλογίας ήταν η Μαριμάρ, παραγωγής 1994, ενώ η τελευταία ήταν η Μαρία της γειτονιάς, παραγωγής 1995.

Η πορεία της Ταλία στον χώρο της υποκριτικής έληξε με την τηλενουβέλα Ροζαλίντα, παραγωγής 1999. Οι τέσσερις αυτές τηλενουβέλες βασίστηκαν στο σεναριακό μοτίβο του παραμυθιού της Σταχτοπούτας.

Τα δικαιώματα των τηλεοπτικών σειρών στις οποίες πρωταγωνίστησε έχουν πουληθεί σε πάνω από 180 χώρες, ενώ ο διεθνής Τύπος την αναφέρει συχνά ως “Βασίλισσα της σαπουνόπερας” λόγω της παρουσίας της στην τηλεόραση και του παγκόσμιου αντίκτυπου που είχαν οι σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε κατά τη δεκαετία του ’90

Σε αντίθεση με την Ιτατί Καντοράλ aka Σοράγια Μοντενέγκρο, που μοιάζει τελείως αγνώριστη, η κατατρεγμένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του 1995, είναι πιο όμορφη από ποτέ, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με 50.

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα η “Μαρία της Γειτονιάς”, μέσα από φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα