Μαρία της Γειτονιάς: Αγνώριστη η θρυλική “Σοράγια Μοντενέγκρο”

Μαρία της Γειτονιάς: Αγνώριστη η θρυλική “Σοράγια Μοντενέγκρο”
Η Itatí Cantoral aka Σοράγια Μοντενέγκρο Instagram @soy_soraya_montenegro

Η Μεξικανή ηθοποιός Ιτάτι Καντοράλ, στα 45 της χρόνια, δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που είχε στη σειρά του 1995, καθώς μοιάζει τελείως αγνώριστη.

Αγνώριστη είναι σήμερα η θρυλική “Σοράγια Μοντενέγκρο” από τη μεξικάνικη σειρά “Μαρία της Γειτονιάς”, που αποτέλεσε μία από τις πιο αγαπημένες μεταγλωττισμένες παραγωγές στην Ελλάδα.

Η Μεξικανή ηθοποιός Ιτατί Καντοράλ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της κακιάς στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του 1995, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές τηλενουβέλες, αλλά και αρκετές ταινίες.

Ακόμη και σήμερα, όταν ακούμε τις λέξεις “παρακατιανή, ” καταραμένη φτωχή” και “ρακοσυλλέκτρια” στο μυαλό μας έρχεται ο ρόλος της Σοράγια Μοντενέγκρο που έμεινε αξέχαστη στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ως η πλέον ραδιούργα φιγούρα των μεξικάνικων σειρών.

Να σημειωθεί ότι η Ιτάτι Καντοράλ, το 1995 που γυρίστηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς ήταν μόλις 20 ετών. Σήμερα, στα 45 της χρόνια, η ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που είχε στη σειρά και μοιάζει τελείως αγνώριστη.

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα η “Σοράγια”, μέσα από φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα