Τανιμανίδης: “Ο Λιανός ήταν αδικημένος στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης”

Τανιμανίδης: “Ο Λιανός ήταν αδικημένος στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης”
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Σάκη Τανιμανίδη. glomex

Όσα αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα. Ποιες οι σχέσεις του με τον Γιώργο Λιανό.

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10/3 ο Σάκης Τανιμανίδης. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων, τονίζοντας πως όλα κυλούν ομαλά και πως αναμένει με αγωνία των ερχομό των δύο κοριτσιών.

“Ταλαιπωρήθηκε λιγάκι τον τελευταίο καιρό. Είχε κάτι κολικούς πόνους που μας τρέξανε στα νοσοκομεία. Δεν βρήκαμε τί είναι. Απλά πέρασε το σύμπτωμα και φύγαμε και περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε. Τέλη Ιουνίου θα γεννήσουμε. Το σκέφτομαι συνέχεια. Βλέπουμε την κοιλιά να μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς γιατί είναι και δίδυμα”, είπε.

Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τον αντικαταστάτη του στο τιμόνι της παρουσίασης του Survivor 4, δηλώντας: “Ο Γιώργος Λιανός είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ενώ είναι ταλαντούχος, εύστροφος για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης, ήταν αδικημένος. Να, λοιπόν τι γίνεται όταν μία στιγμή δώσεις μία ευκαιρία σε έναν τέτοιο άνθρωπο, αυτός λάμπει. Μου αρέσει πάρα πολύ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα