Τάσος Χαλκιάς: Η συγκίνηση on air και το reunion με την τηλεοπτική “Λίλη”

Τάσος Χαλκιάς: Η συγκίνηση on air και το reunion με την τηλεοπτική “Λίλη”
Ο Τάσος Χαλκιάς στο The 2night Show Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός συνομίλησε με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και θυμήθηκαν τα παλιά, ενώ βούρκωσε όταν είδε σε βίντεο τον ανιψιό του που ζει στο Λος Άντζελες.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς το βράδυ της Τετάρτης (30/09), όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέατρο, τον κορονοϊό, αλλά και τον ανιψιό του, ενώ θυμήθηκε στιγμές από την τηλεοπτική του καριέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε σε επαγγελματικό επίπεδο, λόγω των συνθηκών, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο, μετά από 26 χρόνια.

Ο παρουσιαστής επιφύλασσε δύο εκπλήξεις στον γνωστό ηθοποιό: μία επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ένα μήνυμα από τον ανιψιό του, Ορέστη Σοφοκλέους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συνομίλησε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής με την αγαπημένη του “Λίλη” από τη σειρά “Λαβ Σόρρυ”, που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

“Έτσι και η γλώσσα μου πήγαινε λίγο παραπάνω, μου την “έκοβε” και μου έλεγε “συγκεντρώσου”. Η ατάκα του “προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη” ήταν η ατάκα σχεδόν της δεκαετίας”, δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Ακολούθως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόβαλε ένα βίντεο με τον ανιψιό του ηθοποιού, ο οποίος βρίσκεται στο Λος Άντζελες, με τον Τάσο Χαλκιά να βουρκώνει και να συγκινείται.

“Έχω πέντε χρόνια να τον δω και είδα 2-3 άσπρες τριχούλες στα γενάκια του. Είναι ηθοποιός στο Λος Άντζελες. Του είπα ότι πήγε λίγο μεγάλος στην Αμερική, αλλά πέρασε 4 χρόνια και στο Λονδίνο”, δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα