Τάσος Ξιαρχό: Τα ανησυχητικά μηνύματα που έστειλε στην Ελεονώρα Μελέτη

Τάσος Ξιαρχό: Τα ανησυχητικά μηνύματα που έστειλε στην Ελεονώρα Μελέτη
Στιγμιότυπο από την εκπομπή "Mega Καλημέρα" glomex

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έλαβε μηνύματα από τον Τάσο Ξιαρχό το απόγευμα της Δευτέρας (01/11) και ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε σύγχυση.

Κατά την έναρξη της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, το πρωί της Τρίτης (02/11), η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την υπόθεση του Τάσου Ξιαρχό, αποκαλύπτοντας πως έλαβε μηνύματα από τον χορογράφο το απόγευμα της Δευτέρας (01/11), ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε σύγχυση, λόγω των όσων ακολούθησαν, μετά την διαπόμπευση νεαρής στο Instagram του.

Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για τα μηνύματα, η παρουσιάστρια ανέφερε:

“Δεν ξέρω πώς, αλλά βρέθηκα να επικοινωνώ με τον ίδιο κατά τη διάρκεια όλης αυτής της αναζήτησης που γινόταν και από τις αστυνομικές Αρχές για τον Τάσο.

Η αλήθεια είναι ότι αν υπήρξε μία αναστάτωση και στις Αρχές και στο ΕΚΑΒ μετά από κάποια μηνύματα που είχε στείλει και σε φιλικό του περιβάλλον, εμείς εδώ στο Mega το βιώσαμε ακόμα πιο έντονα αυτό, διότι και στο κινητό μου λάμβανα συνεχώς μηνύματα από τον Τάσο στο πλαίσιο μιας επικοινωνίας που είχαμε ξεκινήσει μετά το περιστατικό σε περίπτωση που ήθελε να βγει και να τοποθετηθεί.

Ανησυχητικά μηνύματα έφταναν στο κινητό μου, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσω με το κανάλι και το κανάλι να με συμβουλέψει να επικοινωνήσω με τις Αρχές, όπως έκαναν και κάποια άλλα φιλικά του πρόσωπα”.

Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή σχετικά με την υπόθεση του Τάσου Ξιαρχό:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα