Τάσος Ξιαρχό: Θρίλερ στο Μενίδι – Ψάχνουν τα ίχνη του, απειλεί να αυτοκτονήσει

Τάσος Ξιαρχό: Θρίλερ στο Μενίδι – Ψάχνουν τα ίχνη του, απειλεί να αυτοκτονήσει
O Τάσος Ξιαρχό tasosxiarho/Instagram

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, τις τελευταίες ώρες απασχολεί τα ΜΜΕ, λόγω της διαπόμπευσης μιας κοπέλας. Η NESCAFÉ σταματάει τη συνεργασία μαζί του.

Νέα τροπή στην υπόθεση του Τάσου Ξιαρχό, μετά τις διαστάσεις που πήρε η απαράδεκτη διαπόμπευση στην οποία προέβη απέναντι σε κοπέλα που γευμάτιζε στον ίδιο χώρο με τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διαπόμπευση της κοπέλας, ο influencer αναζητείται στην περιοχή του Μενιδίου όπου και διαμένει.

Πληροφορίες του NEWS 24/7 αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί το όχημά του, ωστόσο έχουν χαθεί τα ίχνη του. Στο σημείο έχει μεταβεί και το ΕΚΑΒ καθώς πληροφορίες που ακόμη ελέγχονται, αναφέρουν πως ενδέχεται να βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι και να έχει καταναλώσει ποσότητα χαπιών.

Οι πληροφορίες ότι προϋπήρξε καταδίωξη δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Νωρίτερα η Nescafe ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία της με τον χορευτή εξαιτίας των σχολίων του. “Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ στηρίζονται στον σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία”, αναφέρει η εταιρεία στο Twitter.

Θυμίζουμε πως ο χορογράφος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο στο οποίο σχολίαζε αρνητικά τα κιλά μιας κοπέλας που κάθεται σε κοντινό του τραπέζι σε εστιατόριο, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει. Η κίνηση του χορογράφου προκάλεσε κατακραυγή από τον απλό κόσμο αλλά και από τους επωνύμους, με τις αντιδράσεις να συνεχίζονται, ενώ το πρωί της Δευτέρας ξέσπασε το “κίνημα” της ριγέ μπλούζας.

Η απάντηση της κοπέλας

“Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα.

Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν”, είπε η κοπέλα στην οποία απευθυνόταν ο Ξιαρχό, μιλώντας στο Πρωινό του ANT1.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα