Θα έδινες τον σκύλο σου στη Πάμελα Άντερσον για να τον βγάλει βόλτα;

Θα έδινες τον σκύλο σου στη Πάμελα Άντερσον για να τον βγάλει βόλτα;
Pamela Anderson AP

Η Πάμελα Άντερσον βγάζει βόλτα σκύλους αγνώστων λόγω... στερητικού.

Η Pamela Anderson, βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Νέα Υόρκη, καθώς κάνει το ντεμπούτο της στο Broadway ως Roxie Hart στο μιούζικαλ Chicago και γεμίζει τον ελεύθερό της χρόνο… πηγαίνοντας βόλτα τους σκύλους αγνώστων.

Η σταρ, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό μέσα από την σειρά του 1990 “Baywatch”, έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τα ζώα. Σύμφωνα με το TMZ, η νέα “ασχολία” της Pamela ξεκίνησε όταν η ίδια άρχισε να κάνει βόλτες Central Park, για να βλέπει σκύλους άλλων, καθώς της έλειπαν τα δικά της κατοικίδια, τα οποία δεν μπορούσε να πάρει μαζί της στην Νέα Υόρκη.

“Έτσι έπαιρνα τη “δόση” μου από σκύλους κάθε μέρα, κάνοντας τζόκινγκ στο Central Park”, είπε η ίδια. Στην πορεία οι βόλτες ενέπνευσαν την ηθοποιό να αναζητήσει πραγματικά ιδιοκτήτες σκύλων, που είχαν ανάγκη από κάποιον να βγάζει βόλτα τα κατοικίδια.

Ο βοηθός της στη συνέχεια τη συνέδεσε με έναν φίλο του, που χρειαζόταν βοήθεια με ένα ιρλανδικό σέττερ που ονομαζόταν Dash. Οι ιδιοκτήτες του Dash έμειναν έκπληκτοι όταν η 54χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πόρτα τους για να βγάλει βόλτα τον σκύλο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν πληρώνεται για τις καθημερινές βόλτες, του Dash.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα