Θεοφανία Παπαθωμά: "Οι γυναίκες με αγαπούν, επειδή δεν κλέβω άντρες"

Θεοφανία Παπαθωμά
Θεοφανία Παπαθωμά GLOMEX

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", για τον ρόλο της Βιολέττας, για τα παιδιά της, αλλά και για την επίσης επιτυχημένη σειρά "Το Κόκκινο Ποτάμι".

"Πολύ τυχερή και ευλογημένη" δήλωσε πως αισθάνεται η Θεοφανία Παπαθωμά για τη συμμετοχή της στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Όπως δήλωσε, η ίδια ήταν προοριζόταν εξαρχής για τον ρόλο της Βιολέτας, ενώ για άλλους ρόλους δοκιμάστηκαν διάφοροι συνάδελφοί της: "Η "Βιολέτα" είναι καλός άνθρωπος, είναι δίκαιος, είναι συμπαθητική. Πέρασαν πάρα πολλοί ηθοποιοί για τους ρόλους στις "Άγριες Μέλισσες". Για τον ρόλο του Δούκα είχε περάσει και ο Πασχάλης Τσαρούχας".

Ακόμη, η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε πως την είχε πάρει τηλέφωνο ο Μανούσος Μανουσάκης, που σκηνοθετεί φέτος την, επίσης επιτυχημένη σειρά "Το Κόκκινο Ποτάμι" και της ζήτησε, τελικά, το τηλέφωνο ενός συναδέλφου της.

Όπως δήλωσε: "Ήταν να παίξω στις "Άγριες Μέλισσες" και όχι στο "Κόκκινο Ποτάμι". Άλλη φορά, του χρόνου!"

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και πως τους αρέσει πολύ η σειρά, ενώ περιέγραψε και τις αντιδράσεις του γιου της, λέγοντας: "Στον γιο μου αρέσει πολύ η σειρά, του έχω πει ότι θα γίνει μια σκηνή που δεν ίναι και πολύ καλή και μου είπε να μην την κάνω!"

Ερωτώμενη για το πώς διατηρείται τόσο όμορφη, αλλά και για τη σχέση της με τις γυναίκες, είπε: "Κάνω καλές σκέψεις, έχω καλή καρδιά και προσέχω λίγο τη διατροφή μου. Οι γυναίκες μ' αγαπούν και αυτό είναι πολύ περίεργο για κάποιους, γιατί θεωρούν ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές. Εμένα μ΄αγαπούν γιατί δεν κλέβω άντρες και μου λένε "και πού το ξέρουν;". Το γράφει στο μέτωπό μου!"


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται μεγάλες ανατροπές - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική σκηνή Θωμά και Μυρσίνης εκτόξευσε την τηλεθέαση

Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης Κουρλαμπάς "εισβάλλει" στη σειρά - Τι λέει για τον ρόλο του

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι είναι οι 3 νέοι ηθοποιοί που θα δούμε στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Το News 24/7 στα γυρίσματα της κορυφαίας σειράς - Εικόνες που "παγώνουν" τον χρόνο

SHARE: