Τι “γκουγκλάρουν” οι Έλληνες για τη Μαρία Κίτσου

Τι “γκουγκλάρουν” οι Έλληνες για τη Μαρία Κίτσου
Η Μαρία Κίτσου στο "Πρωινό Glomex

Η Μαρία Κίτσου από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στο "Πρωινό" για τις εξελίξεις τη σειρά και τη σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Τι ψάχνουν για εκείνη στο διαδίκτυο.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής “Πρωινό” βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας (07/09), η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κίτσου, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” που επιστρέφει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όσα αναμένονται στον β’ κύκλο των “Άγριων Μελισσών”, για τις εξελίξεις που θα δουν η τηλεθεατές και την ανυπομονησία της.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη φιλική σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Γκοτσόπουλο, λέγοντας πως είναι πολύ καλοί συνάδελφοι και ότι περνούν αρκετό χρόνο μαζί, ενώ το καλοκαίρι έκαναν κοινές διακοπές.

Η ίδια ανέφερε ότι ενοχλείται όταν γράφονται δημοσιεύματα που υπονοούν πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και συνεργάτες, ενώ δήλωσε πως αδιαφορεί για αυτά και προσπαθεί να μην την επηρεάζουν.

Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, της επιφύλασσε μια έκπληξη, αφού έδειξε στη Μαρία Κίτσου τις αναζητήσεις του ονόματός της στη Google, με τα προσωπικά της να αποτελούν προτεραιότητα για όσους την ψάχνουν.

Δείτε τις αναζητήσεις:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα