Το “καυτό” μυστικό των Spice Girls: Όταν η Mel B είχε σεξουαλική σχέση με την Gerri

Το “καυτό” μυστικό των Spice Girls: Όταν η Mel B είχε σεξουαλική σχέση με την Gerri
Οι δύο τραγουδίστριες σε παλαιότερη κοινή εμφάνιση ASSOCIATED PRESS

Δίνοντας τέλος στις φήμες πολλών ετών, η Mel B επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν είχε κάνει σεξ με την.... "κεντρικιά" τραγουδίστρια του πετυχημένου γυναικείου γκρουπ, Gerri Halliwell.

“When Two Become One” έλεγε μια παλιά μεγάλη επιτυχία των Spice Girls… Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να υποπτευθεί ότι “οι δύο που γίνονται ένα” ήταν δύο από τα μέλη του πιο πετυχημένου γυναικείου συγκροτήματος όλων των εποχών.

Η Mel B αποφάσισε να δώσει τέλος στις φήμες ετών, επιβεβαιώνοντας ότι κάποια στιγμή είχε κάνει σεξ με την τραγουδίστρια του γκρουπ, Gerri Halliwell.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν και απαντώντας στην ερώτηση αν ήταν κάτι παραπάνω από φίλες, το πρώην “πικάντικο κορίτσι” είπε: «Θα με μισήσει γι’ αυτό επειδή είναι πολύ χαρούμενη με το εξοχικό της και τον σύζυγό της, αλλά είναι αλήθεια. Αλλά δεν ήταν κάτι διαρκές, απλά συνέβη και γελούσαμε μ’ αυτό και αυτό ήταν».

Στο πρεσάρισμα του δημοσιογράφου αν τελικά είχαν κάνει σεξ, απάντησε “ω σταμάτα ανώμαλε!”. Για να επιβεβαιώσει τελικά ότι αυτό είχε συμβεί και να πει με τρόμο ότι η πρώην συνάδελφός της θα την “σκοτώσει”.

Παρούσα στην συνέντευξη ήταν ένα ακόμη μέλος του γκρουπ, η Mel C, που είπε ότι δεν είχε ιδέα για όλα αυτά.

Πάντως, τα τελευταία χρόνια ήταν γνωστό ότι η 43χρονη Mel B είναι bisexual, διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις και με γυναίκες, αλλά και ότι μοιραζόταν με κάποιες από αυτές το κρεβάτι της μαζί και με τον σύζυγό της…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα