Τριαντάφυλλος: Τριπλασιάστηκε η αμοιβή του στις συναυλίες μετά το Survivor

Τριαντάφυλλος: Τριπλασιάστηκε η αμοιβή του στις συναυλίες μετά το Survivor
Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου Instagram / @triantafillos_xatzinikolaou

Ποια η αμοιβή του Τριαντάφυλλου στις συναυλίες μετά τη συμμετοχή του στο "Survivor 4". Η συνάντηση με τη σύζυγο και τον γιο του. Με ποιους πρώην συμπαίκτες του βρέθηκε το πρώτο βράδυ.

Τεράστια είναι η απήχηση που έχει στον κόσμο ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου μετά την συμμετοχή του στο “Survivor 4”, κάτι που φάνηκε άλλωστε και όσους μήνες ήταν στο παιχνίδι, αφού ο κόσμος τον κράτησε με την ψήφο του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ 10 φορές.

Τον γνωστό τραγουδιστή υποδέχτηκαν με τιμές ήρωα οι θαυμαστές του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” όπου έφτασε χθες από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ τον συνόδευσε αυτοκινητοπομπή μέχρι το σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη, όπου τον περίμεναν η σύζυγός του, Δήμητρα, και ο γιος του, Νικόλας.

Το μεγάλο και φανατικό κοινό που απέκτησε μετά τη συμμετοχή του στο “Survivor 4” ο Τριαντάφυλλος, αύξησε και το “κασέ” του στις συναυλίες που πραγματοποιεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό”, ο τραγουδιστής μέχρι πρόσφατα έπαιρνε μαζί με την ορχήστρα του 1,500 με 2,000 ευρώ για κάθε συναυλία, ενώ αυτή τη στιγμή η αμοιβή του έχει αυξηθεί στα 5,000 ευρώ, δηλαδή έχει σχεδόν τριπλασιαστεί.

Το πρώτο βράδυ του Τριαντάφυλλου στο σπίτι

Πέρα από την οικογένειά του που τον αγκάλιασε μόλις τον είδε, ο Τριαντάφυλλος είχε και επισκέψεις καλών του φίλων από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ στο σπίτι του, κατά την άφιξή του.

Συγκεκριμένα, οι πρώην συμπαίκτες του Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου έκαναν επίσκεψη στον Τριαντάφυλλο, ενώ όλοι μαζί παρακολούθησαν το “Survivor 4”, με τον Ντάφι να παθιάζεται στα αγωνίσματα και να υποστηρίζει τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα