Τι έγινε Τζενάκι, γουστάρεις τη χωριάτισσα;

Τι έγινε Τζενάκι, γουστάρεις τη χωριάτισσα;
Η Τζένη Μπότση σε σκηνή από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Πέτα τη φριτέζα" ΑΝΤ1

Η Τζένη Μπότση, «Το Σημάδι του Έρωτα» και η ενασχόληση με τις αγροτικές δουλειές. «Έχει πολύ πλάκα που οι άντρες με θεωρούν sex symbol», λέει η ηθοποιός.

Αν σας ζητούσαμε να αναφέρετε μια συγκεκριμένη σκηνή, μια χαρακτηριστική ατάκα που θυμάστε από την Τζένη Μπότση, ποια θα ήταν αυτή; Ευκολάκι…

Κι αν δεν το πιάσατε στα ελληνικά το έχουμε σε πολλές γλώσσες:

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και απάντησε στις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά. Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια μένει πιο κοντά στη φύση και απολαμβάνει τον ρόλο της αγρότισσας. «Φτιάχνω τις ελιές μου, κάνω τις μαρμελάδες μου, ανάλογα τι παραγωγή έχω κάθε εποχή» αναφέρει στην παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο.

Η ηθοποιός που εξηγεί πως της αρέσει να βάζει μποστάνι το καλοκαίρι, σχολιάζει επίσης πως συμβαίνει συχνά να την καλούν φίλοι στο τηλέφωνο προκειμένου να της ζητήσουν να φτιάξει κάποια από τις σπεσιαλιτέ της. «Είναι πολύ ωραίο να έχεις τη ρίγανή σου, να την κόψεις, να την αποξηράνεις» προσθέτει.

Το «Σημάδι του έρωτα»

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ρόλο της Μπότση στη σειρά του MEGA, «Το Σημάδι του Έρωτα»; Αν χρειάζεστε ξεσκόνισμα, γυρίστε το βραδάκι στο MEGA – όσο ακόμη εκπέμπει – για να δείτε τον έρωτα της Βάνας Μπάρμπα για τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ο Κώστας ή αλλιώς Κωστάκης, καταφθάνει στο χωριό με την σύντροφό του Τζένη, για να γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο της γυναίκας του αδερφού του. Τι κι αν έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε, η σκηνή που η έξαλλη Τζένη ρωτά την φράση-τσίχλα στο μυαλό των τηλεθεατών, παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας.

Κατέβηκα στο Μαρούσι να ψωνίσω και ξαφνικά, αλάλαζε το Μαρούσι

Η Τζένη Μπότση μίλησε στην Φαίη Σκορδά και για τον ρόλο της στο «Σημάδι του Έρωτα» που, όπως λέει, την έκανε διάσημη μέσα σε μία μέρα. «Όλα έγινα ξαφνικά. Μια μέρα βγήκα από το σπίτι μου και έγινε χαμός» σχολιάζει για εκείνη την εποχή και προσθέτει: «Κατέβηκα στο Μαρούσι να ψωνίσω και ξαφνικά, αλάλαζε το Μαρούσι». Όπως είπε «έχει πλάκα που οι άντρες την θεωρούν Sex Symbol», αφού ακόμη και σήμερα λαμβάνει ερωτικά μηνύματα στο instagram.

Δείτε τι είπε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα