Τζίτζι Χαντίντ: Η εγκυμοσύνη μου είναι λιγότερο σημαντική από τον κορονοϊό και το κίνημα Black Lives Matter

Gigi Hadid
Gigi Hadid AP

Το μοντέλο σχολίασε πως η πανδημία του κορονοϊού και το κίνημα Black Lives Matter αξίζουν πολύ περισσότερο την προσοχή του κόσμου, σε σχέση με την εγκυμοσύνη της.

Το γνωστό σουπερμόντελ Τζίτζι Χαντίντ επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, φήμες που "πλανούνταν" στον αέρα από τα τέλη του περασμένου Απριλίου.

Το 25χρονο μοντέλο έδειξε μέσω ενός Instagram Live του περιοδικού V Magazine τη φουσκωμένη της κοιλιά, ανακοινώνοντας έτσι η ίδια και ο σύντροφός της, Ζάιν Μάλικ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Χαντίντ διαβεβαίωσε τους φανς της πως είναι καλά με την υγεία της και ασφαλής και πως η εγκυμοσύνη της πηγαίνει περίφημα, παρά το γεγονός πως δεν μοιράζεται το ταξίδι της στη μητρότητα με τους 55 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

"Φαντάζομαι ότι πολλοί από εσάς προβληματίζονται που δεν μοιράζομαι περισσότερα, βασικά είμαι έγκυος εν μέσω πανδημίας", ανέφερε η Τζιτζί συμπληρώνοντας "η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο".

Ακόμη σχολίασε πως η πανδημία του κορονοϊού και το κίνημα Black Lives Matter αξίζουν πολύ περισσότερο την προσοχή του κόσμου, σε σχέση με την εγκυμοσύνη της.

"Αυτός είναι ένας λόγος που ένιωσα πως δεν είναι κάτι που έπρεπε αναγκαστικά να μοιραστώ με άλλους εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου. Προφανώς πολλοί έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω του κορονοϊού από την αρχή της καραντίνας και συνεχίζει να συμβαίνει. Και μετά περάσαμε στην επανεμφάνιση του κινήματος BLM, οπότε σκέφτηκα πως η παρουσία μας στα social media θα έπρεπε να χρησιμοποιείται γι' αυτόν τον σκοπό".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network