Τζον Λέτζεντ: Ο πιο σέξι άνδρας του 2019 δεν αρέσει στον Τραμπ

Τζον Λέτζεντ: Ο πιο σέξι άνδρας του 2019 δεν αρέσει στον Τραμπ
Ο Τζον Λέτζεντ Charles Sykes/Invision/AP

"Ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά παράλληλα φοβισμένος επειδή υπάρχει μεγάλη πίεση" δήλωσε ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός στο περιοδικό People σχετικά με την επιλογή του ως πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη. Το τρολάρισμα της συζύγου του.

Ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Τζον Λέτζεντ είναι ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου, σύμφωνα με το περιοδικό People.

O 40χρονος τραγουδιστής μετά το πρώτο του Grammy το 2006 με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Get Lifetd» ξεκίνησε μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία στη μουσική βιομηχανία, διατηρώντας πάντοτε ένα πολύ “προσγειωμένο” προφίλ. Ο Λέτζεντ είναι παντρεμένος με το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν, με την οποία έχουν δυο παιδιά. Αυτό το διάστημα, ο Λέτζεντ είναι κριτής στο αμερικανικό «The Voice». Έχει κερδίσει δέκα Grammys, ένα Οσκαρ για το τραγούδι του «Glory» που ακούγεται στην ταινία «Selma», ένα Τόνι για την συμπαραγωγή του θεατρικού του Μπρόντγουεϊ «Jitney» και Emmy για την παραγωγή της τηλεοπτικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar», στο οποίο υποδύθηκε τον Ιησού Χριστού.

«Ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά παράλληλα φοβισμένος επειδή υπάρχει μεγάλη πίεση» δήλωσε ο Λέτζεντ στο περιοδικό σχετικά με την επιλογή του.

Μαθαίνοντας την είδηση, ο Τζον Λέτζεντ είπε: «Ενθουσιάστηκα αλλά φοβήθηκα κιόλας, επειδή η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Όλοι θα θέλουν να δουν αν όντως είμαι τόσο σέξι για να κατέχω αυτόν τον τίτλο. Έρχομαι επίσης μετά τον Ίντρις Έλμπα (ψηφίστηκε πέρυσι ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου), κάτι που δεν είναι δίκαιο».

Η ενθουσιασμένη σύζυγος πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον «πιο σέξι άντρα του 2019» με συνεχείς αναρτήσεις στο Twitter.

Ο Τζον Λέτζεντ είναι ο 34ος «Πιο σέξι άνδρας του κόσμου», σύμφωνα με το περιοδικό People. Ο θεσμός που ξεκίνησε το 1985 εγκαινιάστηκε με τον 29χρονο τότε Μελ Γκίμπσον και μέχρι σήμερα τον εν λόγω τίτλο έχουν κερδίσει πολλοί διάσημοι και γοητευτικοί άντρες όπως οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Ρέινολντς, Μπλέικ Σέλτον, Κρις Χέμσγουορθ, Άνταμ Λεβίν και Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Να σημειωθεί ότι ο Λέτζεντ και η Τέιγκεν έχουν βρεθεί στο παρελθόν στο στόχαστρο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ , επειδή δεν του έδωσαν εύσημα που στηρίζει την μεταρρύθμιση των φυλακών.

Αποκαλώντας τον διάσημο τραγουδιστή «βαρετό», ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν είδε κανέναν τους (σ.σ. από το ζευγάρι) «τριγύρω όταν χρειαζόμασταν βοήθεια για περάσουμε την μεταρρύθμιση». 

«Ο μουσικός Τζον Λέτζεντ και η βρωμόστομη γυναίκα του λένε τώρα πόσο καλή είναι [σ.σ. η μεταρρύθμιση]- αλλά δεν τους είδα πουθενά τριγύρω όταν χρειαζόμασταν βοήθεια να την περάσουμε», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Τραμπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα