Τζούλι Μασίνο: “Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης και παραλίγο να πέσω σε κόμμα”

Τζούλι Μασίνο: “Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης και παραλίγο να πέσω σε κόμμα”
Η Τζούλι Μασίνο στον τελικό του Fame Story EUROKINISSI

Η Τζούλι Μασίνο μίλησε για την περιπέτεια υγείας της αλλά και τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές με την αδερφή της που υποφέρει από καρκίνο, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε ένα Fame Story 5.

Η Τζούλι Μασίνο παραχώρησε μια συνέντευξη στο “Πρωινό”, όπου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, αφού πήρε λάθος δόση ινσουλίνης, μπήκε στο νοσοκομείο και παραλίγο να πέσει σε κώμα. Επίσης αναφέρθηκε σε μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή που πέρασε, γιατί η αδερφή της έχει καρκίνο κι έπρεπε να κάνει μια μεγάλη εγχείρηση. Η Τζούλι Μασίνο σύγκρινε τα talent shows που συμμετείχε με τα αντίστοιχα σημερινά και δήλωσε ότι είναι “μέσα” στο να γίνει το “Fame Story 5”.

“Πέρασα μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή γιατί η αδελφή μου έχει καρκίνο. Έκανε μια μεγάλη εγχείρηση και ήμουν δίπλα της συνέχεια, μέσω του Viber και του WhatsApp”, δήλωσε η Τζούλι Μασίνο, ενώ παραδέχτηκε πως σκέφτεται να φύγει μόνιμα για την Αμερική.

“Πριν δύο μήνες ήμουν στο νοσοκομείο γιατί πήρα λάθος δόση ινσουλίνης και μου έμεναν 25 λεπτά μέχρι να πέσω σε κόμμα. Έκανα λάθος με την πένα και αντί να κάνω 6, όπως έπρεπε, έκανα 36″, ανέφερε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε λόγω του διαβήτη.

Η Τζούλι Μασίνο, μίλησε για την προσωπική της ζωή. “Είμαι χωρίς σύντροφο 11 χρόνια, όμως δεν ήταν δική μου επιλογή. Δεν είμαι η φίρμα, αλλά έχω ‘όνομα΄και οι άντρες φοβούνται να κάνουν σχέση μαζί μου”, εκμυστηρεύτηκε. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα