Βάνα Μπάρμπα: Συγκινούν τα λόγια της για τον Χρήστο Κυριαζή

Βάνα Μπάρμπα: Συγκινούν τα λόγια της για τον Χρήστο Κυριαζή
Η Βάνα Μπάρμπα Eurokinissi

Η Βάνα Μπάρμπα πρώην σύντροφος του Χρήστου Κυριαζή συγκινεί με τα λόγια της. "Ήταν πάντα εξαιρετικός και ήμουν τυχερή που τον γνώρισα".

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του μουσικού και τραγουδοποιού Χρήστου Κυριαζή τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) μετά από μάχη του με τον καρκίνο.

Τα τελευταία λόγια της πρώην συντρόφου του, Βάνας Μπάρμπα συγκινούν.

“Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε δίπλα του μια κυρία, στυλοβάτη στη ζωή του. Την Σοφία που φρόντιζε τα πάντα και νομίζω αυτή η γυναίκα χρειάζεται στήριξη αυτή τη στιγμή. Είχε αναλάβει όλη του τη ζωή και τα θερμά συλλυπητήρια της αξίξουν. Εμένα είναι ένα κομμάτι της ζωής που έφυγε οριστικά.

Ήταν ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μια μεγάλη προσωπικότητα, ένα λαμπρό μυαλό και σπουδαίος άνθρωπος. Η εποχή τους ανθρώπους αυτούς τους βγάζει έξω και κρατάει άλλους υποδεέστερους και πιο δευτέρους. Είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Τον είχα δει. Είχαμε πάει και στην τελευταία του συναυλία στον Πειραιά. Ήταν πάντα εξαιρετικός και ήμουν τυχερή που τον γνώρισα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο”, ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Super Κατερίνα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα