Ζενεβιέβ: “Έχω φωτογραφηθεί γυμνή κατά λάθος, κάνοντας το πτώμα”

Ζενεβιέβ: “Έχω φωτογραφηθεί γυμνή κατά λάθος, κάνοντας το πτώμα”
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη "Φωλιά των Κου Κου" Glomex

Για το GNTM 3, τη γυμνή φωτογράφιση της δοκιμασίας, τον σύζυγό της και τη δουλειά της, μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τι είπε για τη δική της εμπειρία με γυμνό.

Στη “Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε καλεσμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η creative director και κριτής του GNTM 3, όπου μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και, φυσικά, για το ριάλιτι του Star.

Με αφορμή τη δοκιμασία της γυμνής φωτογράφισης, στην οποία θα διαγωνιστούν οι 20 παίκτες και παίκτριες του GNTM 3 το βράδυ της Δευτέρας (28/09), η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε σε μια δική της εμπειρία.

“Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση κατά λάθος. Είχαμε ήδη μοντέλα και πάνω στη φωτογράφιση, επειδή είχαμε μια καταπληκτική πισίνα που είχε συγκλονιστικό φως και γινόταν καθρέφτης, ο φωτογράφος αποφάσισε ότι ήθελε μία κοπέλα να στέκεται πολύ αυστηρή και μία να κάνει το γυμνό πτώμα μέσα στην πισίνα. Εγώ έκανα το γυμνό πτώμα μπρούμυτα στην πισίνα, όπου δεν έπρεπε να κάνω και μπουρμπουλήθρες για να μη φαίνεται το νερό. Το γυμνό σώμα δεν μπορεί να είναι προκλητικό, αν δεν είσαι εσύ και το concept προκλητικό”, ανέφερε.

Παράλληλα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στην παίκτρια που δεν πίστεψε ότι θα τα καταφέρει στη δοκιμασία με τη γυμνή φωτογράφιση, η οποία ήταν η Παρασκευή. “Θεωρούσαμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να εκτεθούν κάποια παιδιά. Η Παρασκευή το έκανε και τη λάτρεψα ακόμη περισσότερο”, δήλωσε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε, επίσης, για την προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της, αναφέροντας ότι του είπε πολλές φορές “όχι” σε προτάσεις γάμου που της έκανε. “Παντρευτήκαμε το 2015 με την κόρη μου τη Ροζαλία παράνυμφο στην Κίμωλο, κάναμε και διακοπές”, ανέφερε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα