Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έχω δυσλεξία και ΔΕΠΥ – Το “βαριέμαι” είναι η αλήθεια μου

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έχω δυσλεξία και ΔΕΠΥ – Το “βαριέμαι” είναι η αλήθεια μου
Ζενεβιέβ Μαζαρί glomex

Η κριτής του GNTM 3, Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε ανοιχτά για τη δυσλεξία της, για τη ζήλεια, ενώ αναφέρθηκε και στο "βαριέμαι", την ατάκα που έγινε viral.

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η art director και κριτής του GNTM μίλησε για τον ρόλο της στο ριάλιτι μοντέλων, για τη δυσλεξία, ενώ αποκάλυψε αν είναι ζηλιάρα.

“Αυτό που μου άρεσε στο GNTM ήταν η αποστολή, δηλαδή η φωτογράφιση, οπότε η κριτική επιτροπή για εμένα ήταν πολύ εύκολο. Δεν έχουμε μιλήσει για το GNTM 4 οπότε δεν ξέρω αν θα έρθει η Κάτια Ζυγούλη κι εγώ θα επιστρέψω στη θέση μου. Γενικά είμαι αυστηρή δεν αστειεύομαι. Δεν θέλω να θεωρείται ότι ήμουν μοντέλο, γιατί το μόντελινγκ είναι επάγγελμα”, είπε για το GNTM.

Ενώ για το “βαριέμαι” και τη δυσλεξία είπε: “Το “βαριέμαι” που έγινε viral, είναι η αλήθεια μου. Το να έχεις πρόβλημα και στον γραπτό και στον προφορικό λόγο δεν σε βοηθάει στα σχολικά σου χρόνια. Έχω μάθει να περνάω καλά με αυτό και να αυτοσαρκάζομαι”

Τέλος για τη σχέση με τον σύζυγό της και τη ζήλια είπε: “Είμαι πολύ ζηλιάρα. Τα πρώτα χρόνια που ο έρωτας ήταν τούρμπο είχα ξεφύγει γιατί και η ζήλια ήταν τούρμπο. Τα πρώτα χρόνια βγαίναμε. Οι γυναίκες γουστάρουν τον άνδρα μου. Όταν βγαίναμε λοιπόν και κάποια πήγαινε να τον διεκδικήσει γινόταν χαμός. Παντρευτήκαμε αφού κάναμε το παιδί μας. Έγινε για πρακτικούς λόγους αλλά δεν έχω ξαναζήσει πιο ωραία στιγμή. Ήταν στην Κίμωλο. Ήταν ο πιο ρομαντικός γάμος”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα