"Είμαι αθώος. Αγαπάω τα παιδιά μου", άφησε σημείωμα ο αυτόχειρας που βίαζε την κόρη του

"Είμαι αθώος. Αγαπάω τα παιδιά μου", άφησε σημείωμα ο αυτόχειρας που βίαζε την κόρη του

Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε, ο 35χρονος αυτόχειρας, ο οποίος κρατούνταν στο Α.Τ. Καλαμάτας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του

Σημείωμα προς τους γονείς του, άφησε ο 35χρονος Αλβανός, ο οποίος αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας, όπου κρατούνταν για τον κατ΄εξακολούθηση βιασμό της 15χρονης κόρης του.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί πριν λίγες μέρες σε χωριό της Μεσσηνίας και την Δευτέρα (23/06) επρόκειτο να απολογηθεί. Αργά το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής πήγε να κάνει μπανιο, έχοντας προσχεδιάσει, όπως όλα έδειξαν, τις κινήσεις του. Άνοιξε τις βρύσες και έβαλε ένα σφουγγάρι στο στόμα, έχοντας κάνει θηλιά με το σεντόνι, που είχε πάρει από το κρεβάτι. Οι συγκρατούμενοί του είδαν ότι καθυστερούσε να βγει και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό.

Στα πράγματα του βρέθηκε ένα σημείωμα στα αλβανικά, στο οποίο, μεταξύ άλλων, δήλωνε αθώος και ότι αγαπάει τα παιδιά του. Ζητούσε να ενημερωθούν οι γονείς του ότι δεν είχε κάνει τίποτα και ευχόταν να πετύχει το εγχείρημά του.

Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος υποστήριζε πως άλλοι ευθύνονταν για ό,τι είχε γίνει και όχι αυτός.

Πληροφορίες από tharrosnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτοκτόνησε στο Α.Τ. Καλαμάτας ο 35χρονος που βίαζε την κόρη του

SHARE:

24Media Network