Απαράδεκτη δήλωση Κρικέτου για τους μετανάστες – Αποπομπή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Απαράδεκτη δήλωση Κρικέτου για τους μετανάστες – Αποπομπή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
caption

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αφού τόνισε ότι “δεν χωράνε άλλοι μετανάστες στην Ελλάδα”, πρόσθεσε ότι “είναι σε κλοπές κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα”.

Σε μια απαράδεκτη δήλωση με αφορμή το ναυάγιο στην Πύλο, προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Κρικέτος.

Σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο κ. Κρικέτος αφού δήλωσε ότι “δεν χωράνε άλλοι μετανάστες στην Ελλάδα. Καταλαβαίνεται όλοι το γιατί. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει”  στη συνέχεια πρόσθεσε: Η χώρα μας έχει πλέον πάρα πολλούς μετανάστες, τους οποίους δεν μπορεί να τους ζήσει. Πού θα εργαστούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που μένουν αυτοί οι άνθρωποι;”.

Πού δουλεύουν, πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά. Σε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα” πρόσθεσε. “Το ναυάγιο μας έχει συνταράξει όλους, δεν θα μπει σε καμία ζυγαριά με τα υπόλοιπα”.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν “αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοικτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας, θα κλέβανε, δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;“. Η απάντησή του ήταν: “Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν. Ξέρετε γιατί το κάνουν; Γιατί δεν βρίσκουν δουλειά να δουλέψουν“.

Ακούστε τις δηλώσεις από το 13ο λεπτό και μετά

ΣΥΡΙΖΑ: “Η μη αποπομπή του σημαίνει ότι Μητσοτάκης και ΝΔ συμφωνούν με το ρατσιστικό παραλήρημα του”

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την αποπομπή του κ. Κρικέτου από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Σε ρεσιτάλ απανθρωπιάς επιδόθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Κρικέτος. Στον ρατσιστικό οχετό που ξεστόμισε, δεν ντράπηκε να ισχυριστεί κατ’ ουσίαν ότι οι νεκροί πρόσφυγες στην Πύλο, εάν είχαν επιζήσει «θα έκλεβαν», «δεν θα δούλευαν» και θα τριγύριζαν στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, σε συνέντευξή (Kontra) ρωτήθηκε εάν «αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοικτά της Πύλου, αν φτάνανε στη χώρα μας, θα κλέβανε δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα;».

Ο Σπήλιος Κρικέτος, ανερυθρίαστος, έδωσε την σοκαριστική απάντηση: «Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν».

Νωρίτερα είχε ισχυριστεί για τους πρόσφυγες ότι «είναι σε κλοπές κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».

Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλουν να αποπέμψουν εδώ και τώρα τον Σπήλιο Κρικέτο από τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους.

Εάν δεν το πράξουν, σημαίνει ότι συμφωνούν απόλυτα με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα του υποψηφίου του. Ότι είναι οι πολιτικοί χορηγοί της απανθρωπιάς.

Ντροπή“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα