Αποτελέσματα εκλογών 2015: Το ΠΑΣΟΚ ζητά να συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση και ΝΔ και ΑΝΕΛ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Το ΠΑΣΟΚ ζητά να συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση και ΝΔ και ΑΝΕΛ
ΑΘΗΝΑ-Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ-ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης στην οποία θα συμπράξουν και τα πέντε κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο, προτείνει η Χαριλάου Τρικούπη, βάζοντας νέα διάσταση στο παιχνίδι των συνεργασιών

Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης στην οποία θα συμπράξουν και τα πέντε κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο με στόχο την αποφυγή του Grexit, προτείνει η Χαριλάου Τρικούπη στον απόηχο των exit poll, σχολιάζοντας: “Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποδράσει. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται λύση εθνικού χαρακτήρα”.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά δηλαδή να συμμετάσχουν στη νέα κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου βέβαια έχει δηλώσει ότι δε συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ, ενώ κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού ή εθνικής ενότητας φέρεται να μην επιθυμεί ούτε η Συγγρού.

Το ερώτημα είναι εάν ο Αλέξης Τσίπρας αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και καλέσει το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τι θα πράξει ο δεύτερος.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη υποστήριζαν επίσης ότι ο ελληνικός λαός κατήργησε de facto το μπόνους των 50 εδρών με τον τρόπο που ψήφισε απόψε, καθώς και ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο μεγάλος νικητής, καθώς εκτιμούν ότι το τελικό του πραγματικό ποσοστό θα είναι υψηλότερο από αυτό των exit poll.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα