Καταγγελία Μιχαλολιάκου για τραμπουκισμούς. Μυθεύματα απαντά ο Μώραλης

Καταγγελία Μιχαλολιάκου για τραμπουκισμούς. Μυθεύματα απαντά ο Μώραλης
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ (EUROKINISSI/ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΞΑΝΘΟΣ) Eurokinissi

Κατήγγειλε ουσιαστικά τις τακτικές του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος

Δοκιμάστηκε η αντοχή της Δημοκρατίας, είπε καταγγέλλοντας βία, εκφοβισμό και εκμαυλισμό.

Την επόμενη Κυριακή θα έχει εξαφανιστεί η βία από τη ζωή μας, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι απαγορεύτηκε η είσοδός του σε εκλογικά τμήματα.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους από ποιους, απάντησε από τους γνωστούς με τα μαύρα.

Χρησιμοποιήθηκε κάθε αθέμιτο μέσο, είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, λέγοντας ότι ασκήθηκε βία και εκφοβισμός, υπήρξε χυδαίος εκμαυλισμός με διανομή τροφίμων σε σακούλες που μέσα υπήρχαν 20ευρα.

Κατήγγειλε επίσης παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και παράνομη συγκέντρωση του συνδυασμού Μώραλη την Παρασκευή, ημέρα που πραγματοποιεί συγκέντρωση η πλειοψηφία.

Ο λαό αντιστάθηκε, είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Διάψευση Μώραλη

Διέψευσε τις καταγγελίες του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικήτης» Γιάννης Μώραλης περί παραβίασης της εκλογικής διαδικασίας. «Ο κ. Μιχαλολιάκος πρέπει να αποδεχθεί την επιλογή του πειραϊκού λαού» είπε ο κ. Μώραλης.

Μιλώντας στο Mega, είπε ακόμη ότι η προεκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και σε αυτό συμφωνούσαν όλοι οι υποψήφιοι.

Δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι προβοκάτσιες, ανέφερε και συμπλήρωσε ότι απέναντι στα μυθεύματα «θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας με την νόμιμη οδό».

Πιο συγκεκριμένα, διέψευσε ότι δεν επετράπη στον κ. Μιχαλολιάκο να εισέλθει σε εκλογικά τμήματα, λέγοντας ότι «αυτά απηχούν το παρελθόν του κ. Μιχαλολιάκου».

Για τις καταγγελίες που αναφέρθηκαν από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Το Λιμάνι της Αγωνίας»  Θ.Δρίτσα ανέφερε ότι τόσο ο κ. Δρίτσας όσο και ο κ. Μιχαλολιάκος θα πρέπει να αναφέρουν συγκεκριμένα περιστατικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα