Δούκας κατά Μπακογιάννη: Ανακρίβειες για την ανακύκλωση, καμία απάντηση για Μεγάλο Περίπατο

Διαβάζεται σε 2'
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης EUROKINISSI

Περισσότερα και πιο ακριβή στοιχεία περίμενε ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Χάρης Δούκας, από τον Κώστα Μπακογιάννη κατά το χθεσινό τους debate.

Για ανακρίβειες κατηγορεί τον Κώστα Μπακογιάννη η πλευρά του Χάρη Δούκα, σχολιάζοντας το debate της Τετάρτης στην ΕΡΤ, από τον οποίο, όπως υποστηρίζει το επιτελείο του υποψηφίου για τον Δήμο Αθηναίων περίμενε περισσότερες απαντήσεις και σε ό,τι αφορά τον Μεγάλο Περίπατο.

“Ο κ. Μπακογιάννης προσήλθε στο χθεσινό debate για να μας πείσει ότι ζούμε σε μία άλλη Αθήνα, την οποία μάλλον βλέπει μόνο αυτός.  Μας καλούσε να αλλάξουμε μαζί την πόλη λες και δεν ήταν εκείνος Δήμαρχος τα τελευταία 4 χρόνια”, ανέφεραν από το επιτελείο του κ. Δούκα, τονίζοντας πως “υπέπεσε σε ανακρίβειες για το ποσοστό ανακύκλωσης, λέγοντας ότι είναι στο 10%, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής η ανακύκλωση έφτανε μόλις το 3,4% τον Απρίλιο του 2023. Και φυσικά δεν απάντησε ποτέ για το συνολικό κόστος του Μεγάλου Περιπάτου“.

Μάλιστα, σημείωναν πως “πληροφορηθήκαμε, επίσης, ότι η έλλειψη καμερών ήταν εκείνη που τον εμπόδισε να μειώσει την ηχορύπανση, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου να βιώνουν μία αφόρητη καθημερινότητα”, ενώ κατέληγαν: “Όσο για την ιδέα του να παρακολουθούνται με κάμερες οι παιδικές χαρές, να τον ενημερώσουμε ότι με βάση την απόφαση 77/2009 της αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα οι κάμερες απαγορεύονται σε παιδικές χαρές και σχολεία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα