Εκλογές 2015: Debate Τσίπρα-Μεϊμαράκη στις 14 Σεπτεμβρίου

ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ (DEBATE) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ  (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ (DEBATE) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στον "αέρα" η διεξαγωγή της τηλεμαχίας όλων των πολιτικών αρχηγών. Συμφωνία για debate Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Στη διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών των πολιτικών αρχηγών στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου συμφώνησαν αρχικά ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ δηλώνει κώλυμα για τις 10 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη επικοινώνησε με την διευθύντρια  του γραφείου τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε τις δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η κ.Γαβρά, απάντησε αμέσως θετικά και ως εκ τούτου ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες προεκλογικές δραστηριότητες του προέδρου της ΝΔ Βαγγελη Μεϊμαράκη εκείνες τις ημέρες.

Ωστόσο το πρώτο debate, που επρόκειτο να διεξαχθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών είναι στον "αέρα", καθώς η Φώφη Γεννηματά έχει προγραμματίσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Τελευταία φορά που είχε πραγματοποιηθεί debate ήταν πριν τις εκλογές του 2009. Έκτοτε δεν πραγματοποιήθηκε τηλεμαχία καθώς ο Αντώνης Σαμαράς το απέφευγε, τακτική που ακολούθησε και ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Ιανουάριο.

SHARE:

24Media Network