Εκλογές 2015: Debate των πολιτικών αρχηγών με τους παραγωγικούς φορείς πρότεινε ο Π. Καμμένος από τη ΔΕΘ

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των "Ανεξάρτηων Ελλήνων" την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των "Ανεξάρτηων Ελλήνων" την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Π Πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατέθεσε την πρόταση του κόμματος του να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη ΔΕΘ ένα debate των πολιτικών αρχηγών με τους παραγωγικούς φορείς

Κορυφαία επιλογή της ΔΕΘ-Helexpo χαρακτήρισε τον συνδυασμό πολιτισμού και εμπορίου, που αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της 80ης ΔΕΘ, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης του κ. Καμμένου με τη διοίκηση και μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΘ-Helexpo, o Πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατέθεσε την πρόταση του κόμματος του να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη ΔΕΘ ένα debate των πολιτικών αρχηγών με τους παραγωγικούς φορείς με συντονιστή τον Πρόεδρο του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Ο ίδιος επισήμανε ακόμη την βαρύτητα των κλαδικών εκθέσεων και στάθηκε ιδιαίτερα στην έκθεση Freskon, τονίζοντας πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει το πανελλαδικό μεταφορικό κέντρο της εγχώριας παραγωγής φρούτων και λαχανικών με κατεύθυνση τις αγορές της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής και τη Ρωσία.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας έκανε μία αναφορά στις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας και στις περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης της, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο περιεχόμενο και στα θεματικά αφιερώματα της 80ης ΔΕΘ.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην επίσκεψη του στην 80η ΔΕΘ συνοδευόταν από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματος του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
SHARE:

24Media Network